Mafya etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster
Mafya etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster

15 Aralık 2017 Cuma

Poyraz Karayel: Küresel Sermaye (2017)

Poyraz Karayel: Küresel Sermaye (2017)

Üç sezon boyunca Kanal D tarafından yayınlanan Poyraz Karayel dizisinin benzer bir çizgiye sahip olan sinema filmi Poyraz Karayel: Küresel Sermaye (2017) 15 Aralık 2017 günü vizyona girdi. Osman Taşçı'nın yönetmenliğini üstlendiği filmde, Semih'i seven Yasemin'in mafya lideri olan babası Kulaksız Adnan bu ilişkiye karşıdır. Adnan, kızını Semih'ten ayırmak için tehlikeli adamlarla anlaşır.
Poyraz Karayel: Küresel Sermaye (2017) Poster
Vizyon Tarihi: 15 Aralık 2017
Yönetmen: Osman Taşçı / Senaryo: Ethem Özışık / Görüntü Yönetmeni: Erhan Ergün / Müzik: Alpay Göltekin, Zeynep Akasya / Dağıtımcı: Mars Dağıtım / Yapım:Content Turkey / Türkiye / 2017 / Süre: 109' / Aksiyon, Komedi
Oyuncu Kadrosu
Musa Uzunlar, Celil Nalçakan, Ali İl, Cem Cücenoğlu, Emel Çölgeçen, Şükran Ovalı, Erkan Can (Makber), Deniz Barut, Reha Özcan, Sadi Celil Cengiz, Seda Türkmen, Bora Akkaş, Halit Karaata

Poyraz Karayel: Küresel Sermaye (2017) Konusu

Poyraz Karayel: Küresel Sermaye (2017) 
Mafya babası Kulaksız Adnan'ın kızı Yasemin, kirli işler yapan Makber'in oğlu Semih ile birliktedir. Bu ilişkiyi onaylamayan Kulaksız Adnan, Bahri Umman'dan kızını Semih'ten ayırmasını ister. Bu tüm olayların başlamasına neden olur. Bahri Umman bu görevi Sadrettin ve adamları Taşkafa ile Zülfükar'a verir. Ve olaylar tehlikeli, heyecanlı aynı zamanda komik bir maceraya dönüşür:
Poyraz Karayel: Küresel Sermaye (2017) Seda Türkmen ve Sadi Celil Cengiz bitirim ajanlar rolünde karşımızda olacak
Acımasız mafya babası Makber'in oğlu Semih, işlettiği gece kulübü olan Coppa Gabana'da ölü olarak bulunur. Olay yeri inceleme ekipleri ilk incelemelerini yaptıklarında (Filmlere konu olacak kadar!) ilginç bir mafya hikayesiyle karşılaşır. Polis cinayetin üzerindeki sır perdesini kaldırabilmek için her yerde zanlıları aramaya başlar.
Devamını Oku »

5 Aralık 2017 Salı

On Adım (2015)

On Adım (2015)

Fatih Hacıosmanoğlu'nun yazıp yönettiği aynı zamanda oynadığı Dram türündeki On Adım (2015) adlı yerli film 8 Aralık 2017 günü gösterime giriyor.
On Adım (2015) Poster
2015 yılında düzenlenen 6. Malatya Film Festivali Ulusal Yarışma filmi olan 'On Adım'; Türkiye'ye gelip sinema filmi çekmeye çalışan Amerikalı yönetmen Tina'nın hikâyesini anlatıyor.
Film, yönetmen Fatih Hacıosmanoğlu'nun 'Taş Makas (2008)' filminden sonra çektiği ikinci film olma özelliğini taşıyor.
On Adım (2015) Fragmanı
Vizyon Tarihi: 8 Aralık 2017
Diğer Adı: Ten Steps / Yönetmen - Senaryo: Fatih Hacıosmanoğlu / Görüntü Yönetmeni: Koray Erçelebi / Müzik: Hakan Tuğrul / Dağıtım ve Yapım: Jek Film / Türkiye / 2015 / Süre: 120' / Dram
On Adım (2017) Oyuncu Kadrosu
Fatih Hacıosmanoğlu, Diane Caldwell, Burak Üzümkesici, Sarper İlhan, Zeliha Gürsoy, Özgür Atkın, Burak Çimen

On Adım (2015) Konusu

Ten Steps (2015)
On Adım (2015) Fatih Hacıosmanoğlu ve Burak Üzümkesici
Yeni bir sinema filmi çekmeyi hedefleyen Amerikalı yönetmen Tina, İstanbul'a gelir. Tina aynı zamanda İstanbul'da yıllardır görmediği oğlu Hakan'la bir araya gelmek amacındadır. Ancak yapımcının kendisini yüzüstü bırakmasıyla Tina çareyi bir kafede bulaşık yıkayan Ayvaz adlı bir oyuncudan destek almakta bulur. Tina ve sadık asistanı İlhan ile mafyaya kumar borcu olan Ayvaz fırtınalı bir gecenin ardından çekecekleri filmin umuduyla Ege'de küçük bir sahil köyüne sığınırlar. Ekibe Tina'nın oğlu Hakan ve onun nişanlısı Hale'de katılır. Çekimler sırasında gerçek ile hayal arasındaki ince çizgi yavaş yavaş kaybolmaya başlar.
Devamını Oku »

12 Eylül 2017 Salı

Korkacak Bi'Şey Yok (2017)

Korkacak Bi'Şey Yok (2017)

Burak Donay'ın yönettiği Korkacak Bi'Şey Yok (2017) isimli yerli film 15 Eylül 2017 günü vizyona giriyor. Komedi türündeki filmin konusu Edirne Uzunköprü'de geçiyor.
Korkacak Bi'Şey Yok (2017) Poster
Vizyon Tarihi: 15 Eylül 2017
Yönetmen: Burak Donay / Senaryo: Serhat Özev / Görüntü Yönetmeni: Ercan Işık / Dağıtım: MC Film / Dağıtım: GSA Film / Türkiye / 2017 / Süre: 96'/ Komedi
Oyuncular
Burak Aydın (Seko), Ahu Seda, İbrahim Vurmaz, Rukiye Gül, Özgür Esat Şentürk, Neslihan Şen, Alkım Çetin, Sedef Erdoğdu, Eda Karagedik, Ahmet Yavuz Kaya, Ceylan Yalın

Korkacak Bi'Şey Yok (2017) Konusu

İstanbul, Hasanpaşa'da voliyi vurmanın peşinde olan bıçkın, biraz da fırıldak semt delikanlısı Seko, arkadaşlarıyla anlaşıp bir tatil düzenler. Paralı arkadaşları Serkan'a yol ve konaklama masrafları için yüklü bir para verir. Seko seyahat organizasyonunu yapamadan, borçlu olduğu kumar mafyasına parayı barbut oynayarak kaptırır. Rahmetli dedesinin "En kıymetli hazinem" deyişi aklına parlak bir fikir getirir. Seko'nun yeni planına göre rota Edirne Uzunköprü'ye çevrilir. Yolda başlarına gelen tuhaf ve komik olaylar, kumar mafyasının da peşlerinde olduğu grubun yaşadığı macerayı içinden çıkılmaz bir hale getirir. İstanbul'lu fırlama gençler, Trakya'nın neşeli ve samimi insanları ile beraber bol kahkahalı ve eğlenceli bir maceranın içine dalar.
Korkacak Bi'Şey Yok (2017)


Burak Donay Filmografisi

1969 doğumlu Burak Donay'ın yönettiği 4 sinema filmi bulunuyor.
2017 Korkacak Bi'şey Yok (Komedi)
2016 Gölge (Dram, Gerilim)
2015 Ot (Dram)
2014 Ceza (Macera)
Devamını Oku »

1 Ağustos 2017 Salı

Plan B: Scheiss auf Plan A (2016)

B Planı (2016)

Kadrosu ve yapım ekibinde Türklerin yer aldığı, Almanya yapımı olan Aksiyon türündeki Plan B: Scheiss auf Plan A (2016) isimli film 18 Ağustos 2017 günü vizyona giriyor. Mafya ve dövüş sanatları konularının hakim olduğu yapım "Plan B, yemişim A Planını" ismiyle de anılıyor.
Plan B: Scheiss auf Plan A (2016) Poster
Vizyon Tarihi: 18 Ağustos 2017
Orjinal Adı: Plan B: Scheiss auf Plan A / Yönetmen: Michael Popescu, Ufuk Genç / Senaryo: Rafael Alberto Garciolo / Görüntü Yönetmeni: Tomas Erhart / Müzik: Michael Popescu / Dağıtımcı: Bir Film / Almanya / 2016 / Süre: 98' / Macera, Aksiyon
Oyuncular: Can Aydın, Cha-Lee Yoon, Phong Giang, Eugene Boateng, Heidi Moneymaker, Julia Dietze

B Planı (2016) Konusu

B Planı (2016)
Plan B: Scheiss auf Plan A (2016)
Berlin'de yaşayan, farklı milletlere mensup dört arkadaş dövüş sanatlarında ustalaşmıştır. Bir gün karşılarına bir fırsat çıkar ve film çekimine katılırlar. Ancak gittikleri mekanda acımasız bir mafya liderinin eline düşerler. Mafya lideri içlerinden birini rehin alır ve Gabriel adında başka bir gangstere ait çok değerli bir parçayı çalarak ona getirmelerini ister. Arkadaşlarını kurtarmak için işi kabul etmek zorunda kalan 3 arkadaş zamana karşı yarışırken kendilerini yeraltı dünyasında, karmaşık bir komplonun içinde bulurlar. tt6333284
B Planı (2016)
Plan B: Scheiss auf Plan A (2016)

Devamını Oku »

17 Temmuz 2017 Pazartesi

Kiki ile Miki Alatura (2017)

Kiki ile Miki Alatura (2017)



Müzik dünyası ile sinemanın buluştuğu Kiki ile Miki Alatura (2017) filmi 21 Temmuz 2017 günü vizyona giriyor. Avrupa'da yaşayan oyuncuların yer aldığı filmin çekimleri Belçika'da gerçekleştirildi. Falcon'un yönettiği filmde, plak çıkarmak için Belçika'ya giden Kiki ile Miki kardeşlerin başına gelen komik olaylar anlatılıyor.
Bir Brüksel Hadisesi

Vizyon Tarihi: 21 Temmuz 2017
Yönetmen: Falcon / Senaryo: Osman Ovalı / Görüntü Yönetmeni: Muratcan Gökçe ve Rolando Guerrieri / Müzik: Falcon / Dağıtımcı: Mars Dağıtım / Yapımcı: Filmod Production / Türkiye / 2017 / Süre: 90' / Komedi
Oyuncular: Ahmet Dursun (Miki), Falcon (Kiki), Onursal Özokçu, Osman Ovalı, Durmuş Ünal (Komser), Fırat Tanış (Usta), Serkan Öztürk (Şöför), Valerie Albay, R. Kan Albay (Ender), Emre Yücelbaş, Tezerdi Mahir (Mafya)...

Kiki ile Miki Alatura (2017) Konusu

Kiki ile Miki Alatura (2017)
Kiki ile Miki Bulgaristan’ın bir köyünde yaşamaktadır. İki çalgıcının yegane hayali plak çıkarıp, meşhur olmaktır. Köyün kurnazı Biznesmen Bayram, Belçika'ya vize çıkmasını bekleyen kardeşleri pazarlayıp para koparabilmek için Belçika’da tanıdığı Plakçı Şehmuz’u ayarlar. Kiki ile Miki’nin gelişini öğrenen Şehmuz onları para kaynağı olarak görüp her türlü dolandırıcılığı yapma peşindedir. Kiki ve Miki’nin geleceği saati Şehmuz’un sekreteri yanlış anlar ve ikili yanlış taksiye binerek, Şehmuz zannettikleri bambaşka bir adamın kapısını çalarlar.
Kiki ile Miki Alatura (2017) Fırat Tanış
Bu sırada şehirde Sabit adında bir komisere devlet bir görev vermiş, çalıntı bir tabloyu bulması istenmiştir. Bu tabloyu verilen sürede bulamazsa başına bela açılacaktır. Tablo aslında Bakan Kemal'in evindedir. Bakan Kemal gerilen olaylardan dolayı tabloyu elinden çıkarmak ister. Tablonun satışı Kuryeci Neco tarafından yapılacaktır. Fakat Kiki ve Miki yanlış taksiye bindikleri için soluğu Kuryeci Neco'nun yanında alır. tt5648160
Alatura Nedir?
Alatura kısaca, müzikli ortamlarda çalışanlara verilen bahşişe deniyor.
Devamını Oku »

7 Aralık 2016 Çarşamba

Hayati Tehlike (2016)

Hayati Tehlike (2016)

Yönetmenliğini Serdar Işık'ın yaptığı Komedi türündeki yerli film Hayati Tehlike (2016), 9 Aralık 2016 günü gösterime girecek. Senaryosunu Baykut Badem'in yazdığı, görüntü yönetmenliğini Alp Korfalı'nın üstlendiği film, sıradan bir fırıncının değişen hayatını komik bir dille anlatıyor.


Hayati Tehlike (2016) Konusu

Konya'lı bir etli ekmekçi olan Hayati, mafyaya haraç vermeyi reddedince hayatı bir anda değişir. Hayati Tehlike, sütkardeşinin intikamını almak için bir operasyonda mafyanın içine köstebek olarak yerleşir. Hayati, artık kilit noktada yer almaktadır ve tüm organizasyon ona bağlıdır. Ancak mafyanın başındaki Rus baronunun kızına âşık olması ve aşkına karşılık bulmasıyla işler iyice karışmaya başlar. Üstelik mafyanın kızını kullanarak barona ulaşmaya çalışan başkaları da vardır. tt6282098

Hayati Tehlike (2016), Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen galadan bir kare 
Bundan birkaç hafta önce Eyüp Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen filmin galası engelli konuklarla birlikte yapıldı. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu galada yaptığı konuşmada 2017 yılında 5 film göstermeyi planladıklarını ve bu filmlerin ön gösterimlerini de engelli çocuklarla gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Galaya Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'da katılıp bir konuşma yaptı.

Hayati Tehlike (2016) Toygan Avanoğlu etli ekmek yapan bir fırıncı rolünde
Hayati Tehlike (2016) filminin oyuncu kadrosunda; Toygan Avanoğlu, Öznur Serçeler, Anıl İlter, Altan Erkekli, Füsun Demirel, Burç Kümbetlioğlu, Zeynep Şahin, Billur Yılmaz, Deniz Sipahi rol alıyor. ‘
Hayati Tehlike’ adlı komedi filminde konuk oyuncu olarak; Erkan Petekkaya, teknik direktör Şota Arveladze, Şarkıcı Hakkı Bulut, Survivor yarışmasından Hakan-Gizem Hatipoğlu çifti gibi isimler yer alıyor.
Devamını Oku »

5 Eylül 2016 Pazartesi

Skiptrace (2016)

Tozol (2016)

Renny Harlin'in yönettiği Komedi, Aksiyon türündeki Skiptrace (2016) filmi 2 Eylül 2016 tarihinde vizyona giriyor. Jay Longino ve BenDavid Grabinski ikilisinin senaryosunu yazdığı Çin, ABD ve Hong Kong ortak yapımı film 107 dakika sürüyor. Türkiye'de Tozol (2016) ismiyle gösterilecek olan filmin önemli rollerinde Jackie Chan (Bennie Chan rolünde), Johnny Knoxville (Connor Watts), Bingbing Fan (Samatha Bai), Eric Tsang (Yung) ve Eve Torres (Dasha) yer alıyorlar.



Tozol - Skiptrace (2016) Konusu:

Bennie Chan, Hong Kong'lu bir dedektiftir. Ortağını geçmişte öldürmüş olan mafya patronu Victor Wong'u köşeye sıkıştırmak için yıllardır fırsat yakalamaya çalışmaktadır. Bir yandan da ortağının kızına göz kulak olmaktadır. Chan'in yeğeni olan Bai Shu'nun başı Wong'un mafyası ile belaya girer. Chan'in ona yardım edebilmesinin anahtarı ise Wong'un işlediği bir cinayete tanık olan Amerikalı kumarbaz Connor Watts'ın elindedir.
Biraraya gelen ve birbirinin zıttı karakterlere sahip olan karakterlerimiz birlikte Moğolistan'dan Çin'e, Makau'ya ve Hong Kong'a uzanan eğlenceli bir maceraya atılırlar. tt2238032

Skiptrace (2016), Jackie Chan ve Johnny Knoxville

Devamını Oku »
Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön