Uzunköprü etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster
Uzunköprü etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster

12 Eylül 2017 Salı

Korkacak Bi'Şey Yok (2017)

Korkacak Bi'Şey Yok (2017)

Burak Donay'ın yönettiği Korkacak Bi'Şey Yok (2017) isimli yerli film 15 Eylül 2017 günü vizyona giriyor. Komedi türündeki filmin konusu Edirne Uzunköprü'de geçiyor.
Korkacak Bi'Şey Yok (2017) Poster
Vizyon Tarihi: 15 Eylül 2017
Yönetmen: Burak Donay / Senaryo: Serhat Özev / Görüntü Yönetmeni: Ercan Işık / Dağıtım: MC Film / Dağıtım: GSA Film / Türkiye / 2017 / Süre: 96'/ Komedi
Oyuncular
Burak Aydın (Seko), Ahu Seda, İbrahim Vurmaz, Rukiye Gül, Özgür Esat Şentürk, Neslihan Şen, Alkım Çetin, Sedef Erdoğdu, Eda Karagedik, Ahmet Yavuz Kaya, Ceylan Yalın

Korkacak Bi'Şey Yok (2017) Konusu

İstanbul, Hasanpaşa'da voliyi vurmanın peşinde olan bıçkın, biraz da fırıldak semt delikanlısı Seko, arkadaşlarıyla anlaşıp bir tatil düzenler. Paralı arkadaşları Serkan'a yol ve konaklama masrafları için yüklü bir para verir. Seko seyahat organizasyonunu yapamadan, borçlu olduğu kumar mafyasına parayı barbut oynayarak kaptırır. Rahmetli dedesinin "En kıymetli hazinem" deyişi aklına parlak bir fikir getirir. Seko'nun yeni planına göre rota Edirne Uzunköprü'ye çevrilir. Yolda başlarına gelen tuhaf ve komik olaylar, kumar mafyasının da peşlerinde olduğu grubun yaşadığı macerayı içinden çıkılmaz bir hale getirir. İstanbul'lu fırlama gençler, Trakya'nın neşeli ve samimi insanları ile beraber bol kahkahalı ve eğlenceli bir maceranın içine dalar.
Korkacak Bi'Şey Yok (2017)


Burak Donay Filmografisi

1969 doğumlu Burak Donay'ın yönettiği 4 sinema filmi bulunuyor.
2017 Korkacak Bi'şey Yok (Komedi)
2016 Gölge (Dram, Gerilim)
2015 Ot (Dram)
2014 Ceza (Macera)
Devamını Oku »
Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön