Korkacak Bi'Şey Yok (2017) etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster
Korkacak Bi'Şey Yok (2017) etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster

16 Eylül 2017 Cumartesi

Vizyona Giren Filmler 15 Eylül 2017

Vizyona Giren Filmler 15 Eylül 2017

4 yerli 4 yabancı filmin vizyona girdiği haftanın en dikkat çeken filmi "O" oldu. Zira ülkesinde vizyona girdiğinde büyük bir kitle sinemalara akın etti. Sonucunda da film açılış rekoru kırdı...
Diğer 7 film ve detayları ise şu şekilde sıralandı;
Vizyona Giren Filmler 15 Eylül 2017


O - İt (2017)

Stephen King'in 'It' isimli romanından sinemaya uyarlanan film kitabın ilk bölümünü anlatıyor. Amerika'da gösterilmeye başladığında açılış rekorlarını yerle bir eden filmde, Maine'in küçük bir kasabasında kendilerini 'Kaybedenler Kulübü' diye adlandıran 7 çocuk, bir yandan büyüme sancıları çekerken diğer yandan kasabanın kanalizasyonunda yaşayan ve çocuk kaçıran şeytani bir palyaçoyla uğraşıyor.
Andy (Andres) Muschietti'nin yönettiği Korku, Gerilim türündeki filmde, Bill Skarsgard ve çocuk oyuncu Jaeden Lieberher başrolü paylaşıyor. Detay

Ver Kaç (2017)

Orçun Benli'nin Komedi türündeki yeni filminde, Kadırga Spor Kulübü'ne sevdalı olan iki yakın arkadaş Sedat ve Fikret, zor durumda olan kulüpleri için para bulmaya çalışırlar. Önemli bir transfer yapmak için harekete geçen ikili mafyaya bulaşır.
Konusu bir mahallede geçen filmin kadrosunda Kenan Ece, Bülent Çolak ve Fırat Tanış yer alıyor. Detay

Benzersiz (2017)

Başrolünü Cemal Hünal'in üstlendiği, İlker Sarı'nın yönettiği ilk film olma özelliğini taşıyan ve kara mizah yapılan filmde, başından yara alan ve komaya giren bir eczacının başından geçenler anlatılıyor. Bitkisel hayattan çıktıktan sonra kişilik değişiklikleri yaşayan, unutkan olan ve saldırgan davranışlar sergileyen Eczacı, kendini bulmaya çalışırken bir yandan da intikam almak için harekete geçiyor. Detay

Aşk Notları (2016) The History of Love

2005 yılında yayınlanan aynı adlı romandan sinemaya uyarlanan 'Aşk Notları' filmi karışık kurgusuyla dikkat çekiyor. İkinci Dünya Savaşı yılları, farklı dönemlerde yaşanan aşk hikâyeleri, kayıp bir kitap, günümüz Amerikası ve zaman zaman fantastik öğelere başvurulan filmde Gemma Arterton başrolde oynuyor. Başrol oyuncularından olan Derek Jacobi filmin en dikkat çeken oyuncuları arasında yer alıyor.
Romen Radu Mihaileanu'ın yönettiği film Romantik, Aşk türünden hoşlananlara hitap ediyor. Detay

Suikastçı - American Assassin (2017)

Politik gerilim türü roman yazarı Vince Flynn'ın kitabından sinemaya uyarlanan Suikastçi filminde, çocukken anne ve babasını trafik kazasında, yıllar sonra da kız arkadaşını terörist saldırıda kaybeden genç Mitch Rapp intikam almaya yemin eder. Gerçekleştirdiği bir eylem sonrası CIA'nın dikkatini çeken Mitch teröristlerle savaşması için eğitime alınır... Dylan O'Brien ve Michael Keaton'ın başrolde olduğu Aksiyon türündeki filmin yönetmenliğini Michael Cuesta üstleniyor. Detay

Örümcek (2017)

Eski sevgili olan Gizem ve Serhat, ortak arkadaşlarından biri kaybolunca olayı aydınlatmak için tekrar bir araya gelir. Olayda Gizem'in kıskanç yeni sevgilisinin rolünü ispatlamaya çalışırlar.
Dram, Macera, Suç türündeki film, yönetmeni Sedat Ergen'in ilk uzun metraj çalışması olma özelliğini taşıyor. Detay

Korkacak Bi'Şey Yok (2017)

Burak Donay'ın yönettiği yerli Komedi filminde, aklı fikri kısa yoldan para kazanmak olan mahallenin bıçkın delikanlısı Serkan, durumu yerinde olan arkadaşlarını tatile götürmek için onlardan para alır. Ancak parayı kumarda kaybeder. Peşine kumar mafyası takılan grup, bir minibüsle Edirne'nin Uzunköprü'ye doğru yola çıkar. Edirne'de ölü bir gelin ve mafyanın adamlarıyla başları derde girecek olan grup bakalım korkmamayı başarabilecek mi? Detay

Kocaayak ve Oğlu - The Son of Bigfoot (2017)

Ben Stassen'ın imzasının bulunduğu Animasyonda, efsanevi bir yaratık olan Kocaayak'ın ailesiyle olan ilişkileri anlatılıyor. Vizyona giren filmler 15 Eylül 2017 listesindeki son filmin konusu ise şöyle;
Tehlikeli insanlardan kaçarak ormanda tek başına yaşamaya başlayan babasının izini süren oğlu Adam sonunda onu bulur. Babasının Kocaayak olduğunu öğrenince şaşıran Adam onunla birlikte orman hayatını keşfeder. Adam, babasının peşindeki  tehlikeli adamları bilmeden ormana çekmiştir...
Ergen oğul ve baba arasındaki ilişkilere de değinen Animasyon, macera türünü seven çocuklara hitap ediyor. Detay
Devamını Oku »

12 Eylül 2017 Salı

Korkacak Bi'Şey Yok (2017)

Korkacak Bi'Şey Yok (2017)

Burak Donay'ın yönettiği Korkacak Bi'Şey Yok (2017) isimli yerli film 15 Eylül 2017 günü vizyona giriyor. Komedi türündeki filmin konusu Edirne Uzunköprü'de geçiyor.
Korkacak Bi'Şey Yok (2017) Poster
Vizyon Tarihi: 15 Eylül 2017
Yönetmen: Burak Donay / Senaryo: Serhat Özev / Görüntü Yönetmeni: Ercan Işık / Dağıtım: MC Film / Dağıtım: GSA Film / Türkiye / 2017 / Süre: 96'/ Komedi
Oyuncular
Burak Aydın (Seko), Ahu Seda, İbrahim Vurmaz, Rukiye Gül, Özgür Esat Şentürk, Neslihan Şen, Alkım Çetin, Sedef Erdoğdu, Eda Karagedik, Ahmet Yavuz Kaya, Ceylan Yalın

Korkacak Bi'Şey Yok (2017) Konusu

İstanbul, Hasanpaşa'da voliyi vurmanın peşinde olan bıçkın, biraz da fırıldak semt delikanlısı Seko, arkadaşlarıyla anlaşıp bir tatil düzenler. Paralı arkadaşları Serkan'a yol ve konaklama masrafları için yüklü bir para verir. Seko seyahat organizasyonunu yapamadan, borçlu olduğu kumar mafyasına parayı barbut oynayarak kaptırır. Rahmetli dedesinin "En kıymetli hazinem" deyişi aklına parlak bir fikir getirir. Seko'nun yeni planına göre rota Edirne Uzunköprü'ye çevrilir. Yolda başlarına gelen tuhaf ve komik olaylar, kumar mafyasının da peşlerinde olduğu grubun yaşadığı macerayı içinden çıkılmaz bir hale getirir. İstanbul'lu fırlama gençler, Trakya'nın neşeli ve samimi insanları ile beraber bol kahkahalı ve eğlenceli bir maceranın içine dalar.
Korkacak Bi'Şey Yok (2017)


Burak Donay Filmografisi

1969 doğumlu Burak Donay'ın yönettiği 4 sinema filmi bulunuyor.
2017 Korkacak Bi'şey Yok (Komedi)
2016 Gölge (Dram, Gerilim)
2015 Ot (Dram)
2014 Ceza (Macera)
Devamını Oku »
Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön