14 Eylül 2017 Perşembe

O - It (2017)

O - It (2017)

Stephen King'in ünlü korku romanı It'in yeni uyarlaması olan O - İt (2017) filmi 15 Eylül 2017 günü vizyona girdi. Andy Muschietti'nin yönettiği filmde Amerika'nın küçük bir kasabasında çocukların kaybolmasıyla ortaya çıkan bir gizemi çözmeye çalışan 7 çocuğun hikayesi anlatılıyor.
IT 2017

O filminin kötü karakteri olan palyaço Pennywise'ı 27 yaşındaki İsveçli oyuncu Bill Skarsgard canlandırıyor. Oyuncu filmde palyaço makyajıyla performans sergiliyor. Bill Skarsgard, filmin başlangıcında yer alan, küçük bir çocuğa şirin görünme çabasındaki korkutucu gülümsemesi ile akıllarda kalacağa benziyor. Amerika'da TBS kanalında talk show programı yapan Conan'a konuk olan Skarsgard, sohbetin bir bölümünde abisinden esinlendiği gülümsemesini de sergiledi. Alttaki videoda Bill Skarsgard'ı yüzünde palyaço makyajı olmadan sergilediği gülümsemesiyle izleyebilirsiniz.

Vizyon Tarihi: 15 Eylül 2017
Orjinal Adı: It / Yönetmen: Andy Muschietti / Senaryo: Gary Dauberman, Chase Palmer, Cary Joji Fukunaga / Kitap Uyarlaması: Stephen King / Görüntü Yönetmeni: Chung-hoon Chung / Müzik: Benjamin Wallfisch / Dağıtımcı: Warner Bros. / ABD / 2017 / Süre: 135' / Korku, Gerilim, Dram
Oyuncular
Bill Skarsgård (Pennywise), Finn Wolfhard (Richie Tozier), Nicholas Hamilton (Henry Bowers), Sophia Lillis (Beverly Marsh), Javier Botet (Hobo), Jaeden Lieberher (Bill Denbrough), Megan Charpentier (Gretta), Wyatt Oleff (Stanley Uris), Jeremy Ray Taylor (Ben Hanscom), Jack Dylan Grazer (Eddie Kaspbrak), Chosen Jacobs (Mike Hanlon)

O - It (2017) Konusu

Bill ve ailesi Maine'in küçük bir kasabasında yaşamaktadır. Bill'in küçük kardeşi Georgie, 1988 yılında yağmurlu bir havada oynamak için dışarıya çıkar ve bir daha ondan haber alınamaz. Bill, o gün kardeşine katılamadığı için kendisini suçlu hissetmektedir. Aradan aylar geçer ve kardeşinin izine rastlanamaz. Kasabada başka kaybolma olayları da meydana gelmektedir.
O - It (2017), Photo by Brooke Palmer
Bill'in okulunda kendisine ve arkadaş grubuna zorbalık yapan çocuklar vardır. Kaybedenler Kulübü adını verdikleri gruplarında 7 arkadaş bulunmaktadır. Kaybolan kardeşini aramaktan vazgeçmeyen Bill ve arkadaşları kasabanın zorba gençleriyle uğraşırken, bir yandan da yüzyıllardır katil ve vahşet hikayeleriyle bilinen Pennywise adında danseden palyaço ile yüzleşmek durumunda kalırlar. tt1396484

10 yorum:

  1. Hiiii..çok korkunç, hele kaybolanlar yetişkin değil de, çocuklar olunca hiç dayanamamam sanırım:((((çok teşekkürler tanıttığın için Zülal'ciğim. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmde palyaçoyu şeytani bir varlık olarak resmetmişler Müjde abla. İlk sahnelerde kanlı görüntüler vardı...
      Ben teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. 1999 deprem günü bu kitabı okuyup deprem olduğunu anlamayıp,kitabın gerçek olduğunu zannetmiştim:))
    Kitabı getçekten ürtücüydü.
    Palyaçoları halen sevemiyorum ve uzun süre lavabo deliğine bakamamıştım:))
    Filimi ilgi çekici...
    Teşekkürler paylaşım için, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitabını okumadım ama filmin ilk 15 dakikası bana yetti ;)
      Lavabo deliği kısmını da cok merak ettim.
      99 depremi hafizalarimizdan hiç silinmeyecek...
      Ben de teşekkür ediyorum, sevgiler.

      Sil
  3. dün akşam sinemada izleyecektik bu filmi bir aksilik oldu ertelemek zorunda kaldık :) ama daha da çok merak ettim şimdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. It ziyaretini Umarım en kısa zamanda gerçekleştirirsiniz. Beklentiyi karşılamasını da isterim. :)
      Fragman ve afişlerde gördüğüm kırmızı balonları, filmi izledikten sonra gerçek hayatta gördüğümde ne düşüneceğimi çok merak ediyorum. Ama filmi yakın zamanda izleme şansım yok. :( İzleyip blogda yazma şansınız olursa okumak isterim. :)
      Çok teşekkürler, sevgiler :)

      Sil
  4. This movie is about to watch, i would like to. Thanks for review.
    I am following you, visit my blog sometime.
    https://clickbystyle.blogspot.in/

    YanıtlaSil
  5. Sounds nice, but I don't like that kind of movies:)
    Have a nice day!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Horror movies are a source of stress. I understand you :) Thank you :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön