Fırat Tanış etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster
Fırat Tanış etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster

14 Eylül 2017 Perşembe

Ver Kaç (2017)

Ver Kaç (2017)

Kadrosunda sevilen isimlerin bulunduğu Romantik, Komedi türündeki Ver Kaç (2017) isimli yapım 15 Eylül 2017 günü gösterime giriyor.
Orçun Benli’nin yönettiği filmde, hayatları futbolla anlam kazanan iki yakın arkadaş Sedat ve Fikret’in, Kadırga Spor Kulübü sevdası yüzünden başlarına gelen ve çevrelerinde gelişen olaylar anlatılıyor.
Ver Kaç (2017) Poster
Topla oynanan bazı spor dallarında yaygın olarak kullanılan Verkaç kelimesi futbolda "Duvar Pası" ismiyle de adlandırılıyor. Top ayağında olan oyuncu başka bir oyuncuya pas verdikten sonra boş olana kaçıyor ve topu seri bir şekilde tekrar geriye alıyor. İsmini bu eylemden alan filmde verkaçın karşımıza ne şekilde çıkacağı merak edilenler arasında bulunuyor.
Vizyon Tarihi: 15 Eylül 2017
Yönetmen: Orçun Benli / Senaryo: Ali Ersin Kelleci ve Onur Karataş / Görüntü Yönetmeni: Tufan Kılınç / Müzik: Mert İbrahim Gider / Dağıtımcı: FFD / Yapım: Ego Grup Medya / Türkiye / 2017 / Süre: 95' / Romantik, Komedi
Ver Kaç (2017) Oyuncu Kadrosu
Kenan Ece (Sedat), Bülent Çolak (Fikret), Aslıhan Güner (Nazlı), Fırat Tanış (Cengiz), Ruhi Sarı (Reşat), Özgün Çoban (Tarık), Yılmaz Gruda (Avni Amca), Perihan Ünlücan (Mehtap), Mehmet Ali Kaptanlar (Metin Başkan), Cenk Ertan (Mecit Başkan), Levent Tülek (Rıza)

Ver Kaç (2017) Konusu


Aynı mahallede büyüyen ve yakın arkadaş olan Sedat ve Fikret'in tek sevdası Kadırga Spor Kulübü’dür. Oldukça yoksul bir kulüp olan Kadırga Spor Kulübü, kurtarıcı olarak Hakan isimli bir futbolcuyu transfer etmek ister. Transfer için kulübün eskilerinden olan Tevfik Amca arabasını bağışlar fakat aracın satışı için zamana ihtiyaç vardır ve transfer tarihi yaklaştığı için satış beklenemeyecektir. Bu durum karşısında Sedat parayı eski sevgilisi Nazlı’nın abisi olan Reşat’tan ister. Reşat'ın hayatını sosyetik eşi Mehtap ve yaşam koçları olan Cengiz yönetmektedir. Sedat senet karşılığı parayı Reşat'tan alır. Ancak bağışlanan araba beklenmedik bir şekilde mahalleden çalınır. Tüm bu sorunların yanında yaklaşan bir maç vardır. Ezeli rakipleri olan Sazlıkspor'u yenmeleri gerekmektedir... tt6973496
Ver Kaç (2017) Bülent Çolak ve Aslıhan Güner


Orçun Benli - Yönetmen

1980 yılında doğan Orçun Benli şimdiye kadar yönettiği filmlerin senaryolarını da kendisi yazmıştır. Komedi türünü ağırlıklı olarak tercih eden yönetmenin 12 Eylül 1980 darbesini anlattığı ilk filmi 'Bu Son Olsun' aynı zamanda dönem filmi olma özelliğini taşımaktadır.
Orçun Benli Filmografisi
2017 Ver Kaç (Komedi, Romantik)
2017 Hep Yek 2 (Komedi)
2016 5 Dakkada Değişir Bütün İşler (Komedi, Suç)
2014 Gulyabani (Komedi, Korku)
2012 Bu Son Olsun (Dram, Komedi)
Devamını Oku »

17 Temmuz 2017 Pazartesi

Kiki ile Miki Alatura (2017)

Kiki ile Miki Alatura (2017)



Müzik dünyası ile sinemanın buluştuğu Kiki ile Miki Alatura (2017) filmi 21 Temmuz 2017 günü vizyona giriyor. Avrupa'da yaşayan oyuncuların yer aldığı filmin çekimleri Belçika'da gerçekleştirildi. Falcon'un yönettiği filmde, plak çıkarmak için Belçika'ya giden Kiki ile Miki kardeşlerin başına gelen komik olaylar anlatılıyor.
Bir Brüksel Hadisesi

Vizyon Tarihi: 21 Temmuz 2017
Yönetmen: Falcon / Senaryo: Osman Ovalı / Görüntü Yönetmeni: Muratcan Gökçe ve Rolando Guerrieri / Müzik: Falcon / Dağıtımcı: Mars Dağıtım / Yapımcı: Filmod Production / Türkiye / 2017 / Süre: 90' / Komedi
Oyuncular: Ahmet Dursun (Miki), Falcon (Kiki), Onursal Özokçu, Osman Ovalı, Durmuş Ünal (Komser), Fırat Tanış (Usta), Serkan Öztürk (Şöför), Valerie Albay, R. Kan Albay (Ender), Emre Yücelbaş, Tezerdi Mahir (Mafya)...

Kiki ile Miki Alatura (2017) Konusu

Kiki ile Miki Alatura (2017)
Kiki ile Miki Bulgaristan’ın bir köyünde yaşamaktadır. İki çalgıcının yegane hayali plak çıkarıp, meşhur olmaktır. Köyün kurnazı Biznesmen Bayram, Belçika'ya vize çıkmasını bekleyen kardeşleri pazarlayıp para koparabilmek için Belçika’da tanıdığı Plakçı Şehmuz’u ayarlar. Kiki ile Miki’nin gelişini öğrenen Şehmuz onları para kaynağı olarak görüp her türlü dolandırıcılığı yapma peşindedir. Kiki ve Miki’nin geleceği saati Şehmuz’un sekreteri yanlış anlar ve ikili yanlış taksiye binerek, Şehmuz zannettikleri bambaşka bir adamın kapısını çalarlar.
Kiki ile Miki Alatura (2017) Fırat Tanış
Bu sırada şehirde Sabit adında bir komisere devlet bir görev vermiş, çalıntı bir tabloyu bulması istenmiştir. Bu tabloyu verilen sürede bulamazsa başına bela açılacaktır. Tablo aslında Bakan Kemal'in evindedir. Bakan Kemal gerilen olaylardan dolayı tabloyu elinden çıkarmak ister. Tablonun satışı Kuryeci Neco tarafından yapılacaktır. Fakat Kiki ve Miki yanlış taksiye bindikleri için soluğu Kuryeci Neco'nun yanında alır. tt5648160
Alatura Nedir?
Alatura kısaca, müzikli ortamlarda çalışanlara verilen bahşişe deniyor.
Devamını Oku »

26 Mayıs 2017 Cuma

Yarının Adı Başka (2016)

Yarının Adı Başka (2016)

Türkiye ve İran'lı sinemacılar ilk kez bir araya gelerek bir filme imza attılar. Yarının Adı Başka (2016) adını taşıyan filmde Türkiye'ye kaçak yollardan giren Nesim'le, yolunun kesiştiği Çoban Mustafa ve Zelal'in arasındaki aşkın hikayesi anlatılıyor. Hikayenin geçtiği mekan olarak doğal güzellikleri nedeniyle Van'ın Edremit ilçesi seçildi.
Vizyon Tarihi: 26 Mayıs 2017
Yönetmen: Moharram Zeinalzadeh, Mustafa Yıldız Delazy / Senaryo: Moharram Zeinalzadeh / Görüntü Yönetmeni: Bayram Fazlı, Moharram Zeinalzadeh / Müzik: Mazlum Çimen / Türkiye, İran / 2016 / 93' / Dram
Oyuncular: Moharram Zeinalzadeh, Zelal Dere, Volkan Keskin, Fırat Tanış, Metin Keçeci, Nazar Baydur, Selahattin Taşdöğen
Yarının Adı Başka (2016), Moharram Zeinalzadeh: filmin oyuncusu, yönetmeni, senaristi ve görüntü yönetmeni.


Yarının Adı Başka (2016) Konusu

Afganistan'lı yaşlı bir bisikletçi olan Nesim’in oğlu İstanbul’da yaşamaktadır. Evlenme arifesinde olan oğlunun ortadan kaybolduğu haberini alan Nesim, kaçak olarak Türkiye'ye girip oğlunu bulmaya karar verir. Mültecilerle birlikte sınırdan içeriye girmeyi başaran Nesim orada arkadaşlarını kaybeder ve sınırda bulunan bir köye sığınır. Orada Çoban Mustafa ve sevdiği kadın olan Zelal'le tanışır.
Yarının Adı Başka (2016) Zelal Dere, Volkan Keskin
Nesim'in Türkiye'ye geldiğini duyan belalı insanlar onu bisiklet yarışlarına katılmaya zorlar. Çoban Mustafa ise Nesim'i koruyacak bir yandan da aşkını tehlikelerden uzak tutmaya çalışacaktır. +⓭💥
Yarının Adı Başka (2016)


Devamını Oku »

8 Kasım 2016 Salı

Rus'un Oyunu (2016)

Rus'un Oyunu (2016)

Levent Özdemir'in yazıp yönettiği Aksiyon, Dram türündeki Rus'un Oyunu (2016), 11 Kasım 2016 günü gösterime giriyor. Onur Gökçe'nin görüntü yönetmenliğini yaptığı, çekimleri İstanbul, Hong Kong ve Moskova'da gerçekleştirilen yerli film, yapımcı Levent Özdemir'in üç ülkede birden çekim yaptığı ilk Türk filmi olma özelliğini taşıyor. Filmin aynı zamanda oyuncusu olan Levent Özdemir'in filmin çekim hikayesini ilerleyen satırlarda bulabilirsiniz. 


Rus'un Oyunu (2016) Oyuncuları

Fırat Tanış (Serhat Vasbi rolünde), Anastasiya Klyueva (Anastasya), Leonid Kulagin (Profesör Vlademir), Nila Fırat (Zeliha), Gülce Dereli (Nergis), Orkun Öztürk (Yusuf), Levent Özdemir (Batıkan Yiğit), Murat Topalan (Bro), Hüsamettin Dinç (Hüsamettin), Tuğçe Dural (Yasmin), Deniz İlhan (Ayla), Elif Naz Özdemir (Mira), Erhan Öztürk (Mağdur).

Rus'un Oyunu (2016) Levent Özdemir ve Fırat Tanış


Rus'un Oyunu (2016) Konusu

Züppe ve zengin, sınır tanımayan bir iş adamı olan Serhat Vasbi, Batıkan Yiğit'te dahil olmak üzere bir şebeke tarafından tuzağa düşürülür. Ancak bu tuzakta kim haklı, kim ne kazanıyor, kim ne kaybediyor hepsi filmin şaşırtıcı senaryosunda bir bir ortaya çıkıyor. Hakkını aramanın ve intikamın en çarpıcı hikayesini anlatan film, zengin bir iş adamının düştüğü tuzağı ve nedenlerini anlatıyor. tt5370358


Rus'un Oyunu (2016) Filmi Fragmanı

Rus'un Oyunu Filminin Ortaya Çıkış Hikayesi

Levent Özdemir, reklam işleriyle uğraşırken uzun araştırmalardan sonra film yapım-yönetim işine girişmiş. Daha önce sık sık gittiği Moskova'da Rusların Türklere bakış açısını öğrendiğinde ise filmin konusunu kafasında oluşturmuş. Rusların en çok rahatsız olduğu konuların başında Rus kadınlarına 'Nataşa' denmesi geliyormuş. Özdemir, özenle yazdığı senaryosu ile yönettiği ilk filminde iki önemli rolü üstlenerek oyunculuğu da deneyimlemiş.
Devamını Oku »

31 Mart 2016 Perşembe

Somuncu Baba Aşkın Sırrı (2016)

Somuncu Baba: Aşkın Sırrı (2016)

Kürşat Kızbaz'ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği Somuncu Baba: Aşkın Sırrı (2016) filmi 1 Nisan 2016 günü sinemalarda gösterime giriyor. Dram, Tarihi türündeki 105 dakika süren filmin senaryosunu Kürşat Kızbaz ve Mahmut Ulu birlikte kaleme aldı. Müziklerde ise Engin Arslan, Mayki Murat Başaran'ın imzası bulunuyor.


Somuncu Baba: Aşkın Sırrı (2016) Filminin Konusu:

Somuncu Baba ismiyle bilinen düşünür Şeyh Hamid-i Veli babası ölünce bir dergaha sığınır. Dergahtaki hizmeti ekmek pişirmektir. Ancak ilim derslerine de meraklıdır. Hocasının beğenisini kazanmış aynı zamanda onun evlilik teklifini de kabul etmek zorunda kalmıştır. Onun aradığı aslında İlahi Aşk'tır.


Somuncu Baba: Aşkın Sırrı (2016) Oyuncu Kadrosu: 

Furkan Palalı (Somuncu Baba) Ali Sürmeli (Şadi-i Rumi) Altan Akışık (Ocakçıbaşı) Altan Gördüm (Şeyh Mahmud) Sinan Albayrak (Beyazıd-i Bestami) Kenan Bal (Sadreddin-i Erdebili) Haldun Boysan (Ekmekçi Musa) Berke Caymaz Saruhan Hünel (Abdurrahman Erzincani) Emin Olcay (Molla Fenari) Suna Selen (Fatma Ana) Fırat Tanış (Deli) Tuvana Türkay (Necmiye) Gürkan Uygun (Yıldırım Bayezıd) Yunus Emre Yıldırımer (Hacı Bayramı Veli-Numan)
İmdb Puanı: - İmdb Linki: tt5565152
Devamını Oku »

16 Mart 2016 Çarşamba

Olaylar Olaylar (2016)

OLAYLAR OLAYLAR (2016)

18 Mart 2016 günü vizyona giren Komedi türündeki yapımı Osman Taşçı yönetti. 104 dakika süren Olaylar Olaylar (2016) filminin senaryosunu Sadi Celil Cengiz yazdı.



Yerli yapımın oyuncu kadrosunda ise; Sadi Celil Cengiz(Haldun), Fırat Tanış (Mafya babası), Burak Kut (Ağabey), Burak Satıbol (Enişte), Yakup Yavru, Ceren Moray, Zeynep Kankonde ve Tuğçe Kurşunoğlu, Sadık Gürbüz, Enes Atis, Ceren Moray,Mehmet Emin Önal bulunuyor.

Olaylar Olaylar 2016 Filminin Konusu:

Haldun, İstanbul'da ilahi klipleri çeken bir yönetmendir. Tutucu klip oyuncusunun kadınlarla birlikte eğlenirken görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra işleri batınca kız arkadaşını bırakarak ablasının ve eniştesinin yanına, Samsun'a kaçar. 



Samsun, Çarşamba'da bir tesadüf sonucu yerel bir kanalın başına geçen Haldun, mafya babası olan kanal sahibi ve uzatmalı sevgilisinin arasında kalır. Orada sorunlardan uzaklaşacağını sanırken büyük bir yanılgıya düşmüştür. Hatta küçük yeğeni bile ona sorun olur. Kahramanımız yöre halkıyla nasıl geçinecektir? Orta bir yol bulabilecek midir?
İmdb Puanı:  -  İmdb Linki: tt5521666


Haldun, duran araca çarpınca, arabanın farını kırar!
Haldun ve yeğeni Cengizhan
Devamını Oku »
Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön