30 Ekim 2020 Cuma

Vizyona Giren Filmler 30 Ekim 2020

VİZYONA GİREN FİLMLER 30 EKİM 2020

3'ü yerli 2'si yabancı filmin vizyona girdiği haftada Korku türündeki yapımların ağırlıkta olduğu gözleniyor. Vizyona giren filmler 30 Ekim 2020 haftası filmlerinden ikisi ülkelerinde ödüller kazanmış: Ercan Kesal'ın yönettiği "Nasipse Adayız" Türkiye'de, "Yakın Tehlike" ise ülkesi olan Avustralya'da başarılı bulunmuş.

Vizyona Giren Filmler 30 Ekim 2020
Vizyona Giren Filmler 30 Ekim 2020

Vizyona giren filmler 30 Ekim 2020 haftası filmlerinin detaylarına başlıklarda bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.


30 Ekim 2020 günü vizyona giren filmlerle ilgili bir de video hazırladım. Bol fotoğraflı konu açıklamalı videoyu vakti olanların, kanala destek amaçlı izlemeleri beni mutlu eder. 🙇🌹


Yerli Film

Nasipse Adayız (2020)


Politik Komedi Dram türündeki filmde, İstanbul'da bir belediyenin başkanlığı için aday adayı olan Dr. Kemal Güner'in bir gün boyunca başından geçen trajikomik hikayesi anlatılıyor. Ercan Kesal'ın ilk filmi; bir adayın gözünden, siyasetin farklı yüzünü, yapılan pazarlıkları, politik stratejileri ve insanın karanlık yüzünü gerçekçi bir üslupla beyazperdeye taşıyor.

Hashtag (2020)


Başaran Şimşek'in yönettiği Korku Gerilim türündeki Hashtag, 6 sosyal medya fenomeninin şöhretlerinin azaldığı sıralarda aldıkları deneysel film teklifini değerlendirmeye karar vermelerinin ardından gittikleri ıssız dağ evinde başlarına gelenleri anlatıyor.

Y. Köyü Ye’cüc Me’cüc (2020)


Batuhan Gündüz'ün yazıp yönettiği Korku türündeki Y. Köyü Ye’cüc Me’cüc, üç arkadaşın bir köyde yaşadığı doğaüstü olayları anlatıyor. Köyde yaptıkları kayıtlardan sonra hayatları altüst olan arkadaşlar köye tekrar geri dönüp kendilerini bu kabustan kurtarmaya çalışırlar...

Yabancı Film

Yakın Tehlike - Danger Close The Battle of Long Tan (2019)


Savaş Aksiyon Dram türündeki Avustralya yapımı filmde, 1966 yılında Vietnam Savaşı sırasında Long Tang bölgesinde ezici Vietnam gücü karşısında, bir avuç Avustralya ve Yeni Zelandalı askerin verdiği hayatta kalma mücadelesi anlatılıyor.

Kabus Evi - Haunt (2019)


Scott Beck ve Bryan Woods'un yönettikleri Amerikan yapımı film 92 dakika sürüyor. Filmde, üniversiteli kahramanlarımız Cadılar Bayramı'nda en karanlık korkularıyla yüzleşmeyi vaat eden bir korku evine ziyarette bulunur. Ancak kurgusal olması gerekenlerin gerçek olduğunu geç fark etmeleri hayatlarına mal olacaktır.

11 yorum:

  1. Sana ne cevap ne yorum yazamıyorum bir türlü :( kullanıcı girişi yaptırmıyor :(

    YanıtlaSil
  2. Türk yapımları kendimi aşmaya başlıyor sanki. Dediğin gibi korku öğeleri öne çıkmış. Yönetmenler de şu zamanlarda yaşadığımız korkudan etkilenmiş ankaşılan 😄
    Özellikle ilk iki Filmi izlemek isterim. :)
    Bu yorumu daha önce de yapmaya çalıştım ama telefon yine hata veriyor; kullanıcı ismimi göstermiyor; yine de deneyeceğim bakalım 🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada bir de olsa destansı filmler çıkarıyoruz artık.
      Yorum sorununu iyi yazdın Dağınık yoksa yorumun sahibi kim olabilir diye merak eder dururdum ben :)
      Çok teşekkürler canım
      Bu arada sana yine uğrayayım dedim. Canım ya oraya da yazmışsın. Çok uğraştırmışım seni. Öpüyorum :)

      Sil
  3. Nasipse adayız filmini çok merak ediyorum. Bakalım ne zaman izleyebileceğim

    YanıtlaSil
  4. Nasipse adayız filmini merak ettim. Teşekkürler liste için...

    YanıtlaSil
  5. yerli filmlerden nasipse adayız güzele benziyor, yabancıdan da kabus evini merak ettim. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Farklı Diyarlar hoş geldiniz 🌷 Nasipse Adayız İstanbul Film Festivali'nde ödül almıştı. O filme şans vermek lazım. Çok teşekkürler.

      Sil
  6. Nasipse Adayız filmini bir önceki yazınızda görüp listeme almıştım. Ye'cüc ve Me'cüc filminin kalitesi nasıldır acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar, ikinci film olan Y. Köyü youtuber çıkışlı. Fragmana bakılırsa tv filmi havasında bir yapım...

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön