29 Ekim 2020 Perşembe

Yakın Tehlike

YAKIN TEHLİKE

Kriv Stenders'in yönettiği Avustralya yapımı Yakın Tehlike 30 Ekim 2020 günü vizyona giriyor. Savaş Aksiyon Dram türündeki filmde, 1966 yılında Vietnam Savaşı sırasında Long Tang bölgesinde ezici Vietnam gücü karşısında bir avuç Avustralya ve Yeni Zelandalı askerin verdiği hayatta kalma mücadelesi anlatılıyor. Filmin müziklerini yapan Caitlin Yeo'nun dikkat çekici "Danger Close" adlı soundtrack'ı ödül kazanmış.

Yakın Tehlike
Yakın Tehlike 2019 Afiş
  

Yakın Tehlike - Danger Close: The Battle of Long Tan (2019) Konusu:

18 Ağustos 1966'da Güney Vietnam’ın Long Tan adlı bölgesinde, Binbaşı Harry Smith liderliğindeki 108 genç ve deneyimsiz Avustralyalı ve Yeni Zelandalı asker, 2.500 Vietkong ve Kuzey Vietnam Ordusu askerinden oluşan ezici bir düşman kuvveti ile karşı karşıya kalır. 

Yakın Tehlike
Yakın Tehlike 2019

Cephanesi tükenmek üzere olan 108 Avustralyalı ve Yeni Zelandalı asker gittikçe daha çok kayıp vermeye başlar. Belirsiz bir gelecekle karşı karşıya olan askerler, bu ölüm-kalım savaşında birbirlerinden güç alarak çatışmayı kazanmaya çalışır. 

Yakın Tehlike
Yakın Tehlike 2019 Travis Fimmel ve Jay Kiriona

Vizyon Tarihi: 30 Ekim 2020
Diğer Adı: Danger Close: The Battle of Long Tan / Yönetmen: Kriv Stenders / Senaryo: Stuart Beattie, James Nicholas, Karel Segers, Paul Sullivan, Jack Brislee / Görüntü Yönetmeni: Ben Nott / Müzik: Caitlin Yeo / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Şirket: Siyah Beyaz Movies / Avustralya / 2019 / Süre: 1s 58dk / Dram, Savaş, Aksiyon / tt0441881
Oyuncu Kadrosu:
Travis Fimmel (Binbaşı Harry Smith rolünde)
Aaron Glenane (Morrie Stanley)
Luke Bracey (Bob Buick)
Daniel Webber (Paul Large)
Emmy Dougall (Pattie)
Nicholas Hamilton (Noel Grimes)
Ethan Robinson (Alf Bartlett)
Julian Cullen (Frank Topp)
Richard Roxburgh (Brigadier David Jackson)

2 yorum:

  1. Şu Avustralyalılarla, Yeni Zelandalılar da zavallılar İngiltere'nin yüzünden hiç alakasız yerlere gidip öldüler:( bizim Çanakkale dahil. Emperyalistler savaşı başlatır, sömürgelerini de böyle kırdırır...sahi Zülalciğim bazen aklıma geliyor Grace Kelly'nin hayatını anlatan bir film vardı, başrolde de Nicole Kidman o film Türkiye'ye geldi mi? Ya ben çok istemiştim gitmeyi. Grace Kelly'yi çok severim.
    Her gün öykü yazdığımdan pek blog gezemiyorum bu aralar...
    Sağlıcakla kal:)

    YanıtlaSil
  2. Bu filmi izledim bence fena bir film değildi yakın tehlike güzel bir tanıtım olmuş teşekkürler yeni tavsiyelerinizi bekliyoruz.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön