28 Ekim 2020 Çarşamba

Y. Köyü Ye’cüc Me’cüc

Y. Köyü Ye’cüc Me’cüc

Batuhan Gündüz'ün yazıp yönettiği Korku türündeki Y. Köyü Ye’cüc Me’cüc, 30 Ekim 2020 günü vizyona giriyor. 90 dakika süren yerli film, üç arkadaşın bir köyde yaşadığı doğaüstü olayları kayıt altına aldıktan sonraki yıllarda hayatlarının altüst oluşunu anlatıyor. Arkadaşlardan biri köye dönüp kendilerini bu kabustan kurtarmaya çalışır ve korkunç olaylar meydana gelir... Geçtiğimiz yıl filmin Youtube kanalında adı verilmeyen ve Y. Köyü denilen köye gitmek için çekiliş düzenlenmişti.  

Y. Köyü Ye’cüc Me’cüc
Y. Köyü Ye’cüc Me’cüc 2020 Afiş

Y. Köyü Ye’cüc Me’cüc (2020) Konusu:

Doğaüstü olayların yaşandığı bir köye giden 3 arkadaş, yaşanan olayları kayıt altına alır. Ancak kendilerine bir takım varlıkların musallat olmasından korkan arkadaşlar, kayıtları kimseye göstermemeye karar verir.

Y. Köyü Ye’cüc Me’cüc
Y. Köyü Ye’cüc Me’cüc 2020

İçlerinden Arif adındaki genç, yaşananların ardından konuşamamaya başlar. Geçen 2 yıl boyunca ailesi Arif'i birçok doktora götürse de konuşamamasının nedeni anlaşılmaz. Olaylara şahit olan Batuhan, arkadaşına yardım etmek için bir forum sitesinde bazı kayıtları paylaşır. Kayıtları izleyen Poyraz adındaki bir gazeteci, Batuhan ile birlikte kayıtları bir bütün haline getirir. Aradan geçen 5 yılın ardından Batuhan kabus görmeye devam eder. Kendisini ve arkadaşlarını bu kabustan kurtarmak isteyen Batuhan, yeniden köye gitmeye karar verir. Gazeteci Poyraz'ı da köye gitmeye ikna eden Batuhan, bu sefer köye daha kalabalık gidebilmek için kayıtları izleyip anlatılanlara inanan ve inanmayan kişilerden bir ekip kurmak için sosyal medya üzerinden bir çekiliş düzenler. Batuhan ve ekibinin kendilerini bu kabustan kurtarma planı başarıya ulaşabilecek midir? 
Vizyon Tarihi: 30 Ekim 2020
Yönetmen - Senaryo: Batuhan Gündüz / Dağıtımcı: Bir Film / Yapım: Ekol Yapım / Türkiye / 2020 / Süre: 1s 30dk / Korku

Oyuncu Kadrosu:
Batuhan Gündüz, Onur Ertuş, Arif Kılıç, Burak Bican, Mustafa Yıldız, Neşe Özdamak, Erkan Gündüz, Mert Kılıç, Gözde Çelen, Tugay Kurt, Ezgi Durukan, Eda Eroğlu 

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön