28 Ekim 2020 Çarşamba

Hashtag

HASHTAG

"Onlar fenomen olmayı ölümüne istediler."

Başaran Şimşek'in yönettiği Korku Gerilim türündeki Hashtag filminde, 6 sosyal medya fenomeninin şöhretlerini kaybetme riskinin çıktığı sırada aldıkları film teklifini değerlendirmeye karar vermelerinin ardından gittikleri ıssız dağ evinde başlarına gelenler anlatılıyor.

Hashtag
Hashtag 2020 Afiş

Hashtag (2020) Konusu:

Damla, Balaban, Öner, Gülben, Yaman ve Eylem 20’li yaşlarının ikinci yarısına gelmiş, kariyerlerine internet videoları çekerek başlamış ve zamanında çok iyi paralar kazanmış şöhretli insanlardır. Giderek kendilerini yenileyemedikleri ve arkalarından gelen yeni nesille rekabet edemez hale düştükleri için sıradanlığa düşmüş, kazançları azalmaya başlamış bir halde çıkış yolu aramaktadırlar. Geçmişte yaşadıkları bir olay nedeniyle uzun süredir bir araya gelmeyen grup, bir yapım şirketinden aldıkları deneysel konulu ilginç bir film görüşmesi çağrısı üzerine bir araya gelirler.

Hashtag
Hashtag 2020

Damla ve diğerleri yapım şirketinin ofisinde, kendilerini karşılayan asistan kızdan filmle ilgili bilgileri alırlar. Hiç görmedikleri bir yönetmen ve ortada bir senaryo olmamasına karşın film teklifini kabul eden grup, çekim mekanı olan medeniyetten uzaktaki dağ evine giderler. Film çekimi için geldikleri bu yerde fenomenleri kötü bir sürpriz beklemektedir. İnfluencerlar kendilerini geçmiş günahlarının bedelini öderken bulur.

Vizyon Tarihi: 30 Ekim 2020

Yönetmen: Başaran Şimşek / Senaryo: Onur Böber ve Özden Uçar / Görüntü Yönetmeni: Şükrü Özçelik / Müzik: Özgür Zoral / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: AD Yapım / Türkiye / 2020 / Süre: 1s 30dk / Korku, Gerilim / tt11849874

Oyuncu Kadrosu:
Özüm Çakır
Ela Yörüklü
Gülderen Güler
Burak Çoban
Ergülcan Akıncıoğlu
Emine İrem Diri
Eren Emingil

1 yorum:

  1. Sinemayada gidemiyoruz ki. Ortalık çok fena:( Kaleminize sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön