27 Ekim 2020 Salı

Kabus Evi

KABUS EVİ

Korku Gerilim türündeki hayatta kalma temalı, Kabus Evi filminin konusu Cadılar Bayramı'nda bir korku evinde geçiyor. Scott Beck ve Bryan Woods'un senaryosunu yazıp yönettikleri Amerikan yapımı film 92 dakika sürüyor. Filmde, üniversiteli kahramanlarımız Cadılar Bayramı'nda en karanlık korkularıyla yüzleşmeyi vaat eden bir korku evine ziyarette bulunuyorlar... 

Kabus Evi
Kabus Evi (2019) Afiş

Sessiz Bir Yer / A Quiet Place filminin senaristlerinin yönetmen koltuğuna oturduğu, kaçış odasının perili eve dönüştürülmüş halindeki bir evde geçen film, slasher alt türünü sevenleri (çekiç sahnesi konuşuluyor - fragmanda da var) memnun edecek düzeyde görünüyor. 

Kabus Evi
Kabus Evi

Kabus Evi - Haunt (2019) Konusu:

Cadılar Bayramı gecesi üniversiteli bir grup arkadaş, en büyük korkularıyla yüzleşeceklerini iddia eden bir korku evine gider. Evin girişinde kendilerini karşılayan palyaço maskeli bir adama telefonlarını teslim edip içeri girerler. 

Kabus Evi
Kabus Evi (2019)

Gezmeye başladıklarında onları korkutacak olan aktörlerden pek etkilenmezler. Odaları tek tek gezmeye devam ederler. İlk ölüm korkunç bir şekilde yaşandığında ise onları bekleyenin sıradan bir korku evi olmadığını fark ederler. Çünkü bu evde kabuslar, aslında gerçektir.

Vizyon Tarihi: 30 Ekim 2020
Diğer Adı: Haunt / Yönetmen - Senaryo: Bryan Woods ve Scott Beck / Görüntü Yönetmeni: Ryan Samul / Müzik: tomandandy / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / Şirket: Filmartı / ABD / 2019 / Süre: 1s 32dk / Korku, Gerilim / tt6535880

Oyuncu Kadrosu:
Katie Stevens (Harper rolünde)
Will Brittain (Nathan)
Lauryn Alisa McClain (Bailey)
Andrew Caldwell (Evan)
Shazi Raja (Angela)
Schuyler Helford (Mallory)
Damian Maffei (Şeytan)
Terri Partyka (Witch)
Chaney Morrow (Hayalet)
Justin Marxen (Vampir)

Adı geçen filmler:

2 yorum:

  1. Korku filmlerini tek başıma izleyemiyorum :((

    YanıtlaSil
  2. Sanırım en çok işlenen konulardan biri. Gerilim severim ben. Ama dah çok gizem barındıran, alttan alta gerenleri. Direk kanlı, vurdulu kırdılı şeyleri sevmiyorum.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön