30 Temmuz 2021 Cuma

Vizyona Giren Filmler 30 Temmuz 2021

VİZYONA GİREN FİLMLER 30 TEMMUZ 2021

Temmuz ayının son haftası olan 30 Temmuz 2021 günü 2'si yerli 5'i yabancı olmak üzere toplamda 7 film vizyona girdi. Sinemaseverler Pandemi yasaklarının kalktığı Temmuz 2021 ayında toplamda 32 vizyon filmiyle tanıştı.
Vizyona giren filmler 30 Temmuz 2021 filmlerinin detaylarına başlıklarda bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.
Vizyona Giren Filmler
Vizyona Giren Filmler 30 Temmuz 2021

Yabancı Film

Düşkapanı - Dreamkatcher (2020)

Yönetmenliğini Kerry Harris'ın üstlendiği Korku Gerilim türündeki filmde, vakit geçirmek için şehir dışındaki kır evlerine giden bir ailenin başından geçenler anlatılıyor. Evin küçük oğlu komşusunun evinden bir tılsım çalar. Kabuslar görmeye başlayan çocuk sonrasında etrafına dehşet saçacaktır.

Jungle Cruise (2021)

Başrollerini Dwayne Johnson ve Emily Blunt'ın paylaştığı Fantastik Macera türündeki Jungle Cruise adlı film, sonsuz şifa kaynağı olan Hayat Ağacı'nı bulmak isteyen bilim insanı Lily ve Amazonlar'da nehir gemisi çalıştıran Frank'le birlikte çıktıkları maceralı yolculuğu anlatıyor.

Lübnan Semaları - Skies of Lebanon (2020)

Chloe Mazlo'nun yönettiği Dram türündeki Fransız yapımı filmde, 1950'li yıllarda genç Alice'in İsviçre'nin sıkıcı havasından kurtulmak için gittiği güneşli ülke Lübnan'da yaşadığı aşkı ve iç savaşın çıkmasıyla yaşadığı dramı izleyeceğiz.

Mainstream (2020)

Gia Coppola'nın yönettiği Komedi Dram türündeki filmde, ticaret karşıtı söylemleri olan Link'in videolarını yayınlayan ve internette bir anda fenomen olan 3 arkadaşın hikayesi anlatılıyor.

The Suicide Squad İntihar Timi - The Suicide Squad (2021)

James Gunn'ın yönettiği Macera, Komedi, Suç, Aksiyon türündeki devam filminde, ABD'nin Belle Reve hapishanesinde kalan en beter süper kötü suçlular arasından bir grup Görev Gücü X'e seçilir. Düşmanın kol gezdiği Corto Maltese adasına gönderilen ve silahlarla donatılan suçluların her adımı hükümet tarafından izlenmekte ve dinlenmektedir.

Yerli Film

Bize Müsaade (2021)

Giray Altınok'un yazıp yönettiği ve oynadığı Komedi türündeki Bize Müsaade, bir iş için gittikleri akıl hastanesinde özgürlükleri kısıtlanan ve oradan kaçmak için yol arayan üç arkadaşın yaşadığı akıl almaz olaylar anlatılıyor.

Uzak Ülke (2020)

Erkan Yazıcı'nın yazıp yönettiği Dram türündeki Uzak Ülke, 1925 yılında biri çocuk, diğeri asker olan iki insanın Karadeniz'de geçen mübadele hikâyesini anlatıyor. Yerli filmin başrollerini Haydar Şişman ve Abdurrahman Gönan paylaşıyor.

6 yorum:

  1. şu lübnan semaları gibi bir filmle veya geçen yazdın ya pariste bahar, böyle bir filmle sinema sezonunu açmayı düşünüyorum yaklaşık iki haftadır, henüz cesaret edemedim, veya sessiz bir yer veya korku seansı gibi de olabilir veya john wick veya bond olabiler, özledim salonları :) film tapınaklarınııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafta içi tapinaklarin 🙂 sabah seansları sakin olur deep. Hele de ilk iki festival filmine fazla giden olmaz. Filmler uzun da değil. Şahsen ben evdeki durumlar müsait olsa giderdim. Yakınımdaki sinemalara iyi filmler gelmiyor... Yalnız, Pariste Bahar hala gösterimde midir bilmiyorum deep Başka sinemanın netteki programına bakmak lazım. :) 🙏⚘

      Sil
  2. Yeni filmlere hiç zamanında yetişemiyorum. Jungle Cruise ilgimi çekti, Dwayne Johnson u sempatik buluyorum ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yetismenin imkanı yok. Hollywood Bollywood Kore Sineması derken dünyanın filmi üretiliyor. :) Dwayne Johnson macerası eğlenceliydi 👍🙂

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön