26 Temmuz 2021 Pazartesi

Düşkapanı

DÜŞKAPANI | DREAMKATCHER

Yönetmenliğini Kerry Harris'ın üstlendiği Korku Gerilim türündeki Düşkapanı 30 Temmuz 2021 günü vizyona giriyor. Yönetmenin ilk uzun metrajlı filmi (85 dakika sürüyor) olan Düşkapanı | Dreamkatcher, başroldeki Lin Shaye ve Radha Mitchell'e rağmen IMDb'de 3,7 puanda kalmış.

 
Düşkapanı Dreamkatcher
Düşkapanı 2020 Afiş
   

Düşkapanı - Dreamkatcher (2020) Konusu:

Gail, kocası ve üvey oğlu Josh ile birlikte şehirden uzakta bulunan kır evine gider. Ancak adamın iş nedeniyle şehre dönmesi gerektiğinde oğlu Josh ve karısı Gail baş başa kalır. Onların hayatı, Josh’ın gizemli yaşlı komşu kadının evinden kötü bir tılsımı çalmasıyla bambaşka bir hal alır. Annesini trajik bir şekilde kaybeden küçük çocuk tılsımı çalmasının ardından korkunç rüyalar görmeye başlar. Gün geçtikçe Josh’ın tuhaf ve tehlikeli davranışlar sergilemesinin ardından babası ve Gail, oğullarının kötü bir ruh tarafından ele geçirildiğinden şüphelenmeye başlar.

Düşkapanı
Düşkapanı 2020 Lin Shaye ve Radha Mitchell

Vizyon Tarihi: 30 Temmuz 2021
Diğer Adı: Dreamkatcher / Yönetmen: Kerry Harris / Senaryo: Kerry Harris ve Dan V. Shea / Görüntü Yönetmeni: George Wieser / Müzik: Joseph Bishara / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / Şirket: Ela Film / ABD / 2020 / Süre: 1s 25dk / Korku, Gerilim / tt10553210 / 10+

Düşkapanı - Dreamkatcher (2020) Türkçe Dublajlı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Radha Mitchell (Gail rolünde)
Finlay Wojtak-Hissong (Josh)
Lin Shaye (Ruth)
Henry Thomas (Luke)
Jules Willcox (Becky)
Joseph Bishara (Gece cadısı)
Duncan Foster-Allen (Noah)
J. Christian Ingvordsen (Şerif Yardımcısı)
Bella Marie Fucile (Kız)

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön