27 Temmuz 2021 Salı

Jungle Cruise

JUNGLE CRUİSE

Başrollerini Dwayne Johnson ve Emily Blunt'ın paylaştığı Fantastik Macera türündeki Jungle Cruise, 30 Temmuz 2021 günü sinemalarda gösterime girecek. IMAX seçeneğiyle izlenebilecek olan filmin yönetmenliğini Jaume Collet-Serra üstleniyor. Maaile izlenebilecek nitelikteki yapım, sonsuz şifa kaynağı olan Hayat Ağacı'nı bulmak isteyen bilim insanı Lily ve Amazonlar'da nehir gemisi çalıştıran Frank'le birlikte çıktıkları maceralı yolculuğu anlatıyor.
Jungle Cruise
Jungle Cruise 2021 Afiş

Sinemalarda gösterimi halen devam eden 'Sessiz Bir Yer 2' filminin oyuncularında olan Emily Blunt, bahsi geçen filmde ne kadar sessiz ve yavaş hareket ediyorsa Walt Disney üretimi olan 'Jungle Cruise' filminde de tam tersi yerinde duramıyor, oradan oraya koşturuyor, atlıyor, zıplıyor... Yazının sonunda yer verdiğim filmin Türkçe dublajlı fragmanında esprilerle desteklenmiş aksiyon dolu sahneler bulunuyor.
Jungle Cruise
Jungle Cruise 2021 Dwayne Johnson ve Emily Blunt


Jungle Cruise (2021) Konusu:

Lily, Londra’dan Amazon ormanlarına seyahat etmeye karar verir ve yolculuk için Frank’in köhne ama çekici teknesi La Quila’yı kiralamaktan ve Frank’in pek de güvenilir gözükmeyen hizmetlerinden yararlanmaktan başka yolu yoktur. Genç kadın, tıbbın geleceğini değiştirme potansiyeline sahip, eşsiz iyileştirme özelliği olan kadim ağacı bulmaya kararlıdır. Bu destansı maceraya birlikte atılan beklenmedik ikili, yemyeşil yağmur ormanlarının aldatıcı güzelliğinde gizlenen sayısız tehlike ve doğaüstü güçle karşı karşıya kalacaktır. Ancak kayıp hayat ağacının sırları açığa çıktıkça, Lily ve Frank için riskler daha da yükselecek, hem onların hem de insanlığın geleceği tehlikeye girecektir.

Vizyon Tarihi: 30 Temmuz 2021
Diğer Adı: Jungle Cruise / Yönetmen: Jaume Collet-Serra / Senaryo: Glenn Ficarra, Michael Green, John Requa / Görüntü Yönetmeni: Flavio Martínez Labiano / Müzik: James Newton Howard / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Walt Disney / ABD / 2021 / Süre: / Macera, Aile, Fantastik, 3D / tt0870154 /10+
Jungle Cruise (2021) Türkçe Dublajlı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Dwayne Johnson (Frank Wolff rolünde)
Emily Blunt (Lily Houghton)
Edgar Ramirez (Aguirre)
Jesse Plemons (Prens Joachim)
Jack Whitehall (MacGregor Houghton)
Paul Giamatti (Nilo)
Andy Nyman (Sir James Hobbs-Coddington)
Sulem Calderon (Quila)

2 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön