28 Temmuz 2021 Çarşamba

Mainstream

MAINSTREAM

30 Temmuz 2021 günü vizyona girecek olan Mainstream, Youtube'da ilgi çekici yayınlarıyla yıldız olan üç arkadaşın insani değerlerinin para kazanma hırsına yenilmek üzere olduğu bir sırada düştükleri açmazı ve aralarındaki tartışmaları anlatıyor. Francis Ford Coppola'nın torunu olan Gia Coppola'nın yönettiği filmde üç arkadaşı Andrew Garfield, Maya Hawke (Uma Thurman ve Ethan Hawke'ın kızı) ve Nat Wolff canlandırıyor. Youtuber'ların daha çok izleyici almak için sınırlarını zorladığı, video izleyicilerinin zekâsının sınandığı Dram, Komedi türündeki yapım 93 dakika sürüyor. Yapımın IMDb puanı ise 4,9 seviyesinde oluşmuş.

Mainstream 2020 Afiş

Mainstream (2020) Konusu:

Hollywood’da bir komedi kulübünde arkadaşı ve zaman zaman sevgilisi olan Jake ile birlikte çalışan Frankie, günümüz toplumunun neye değer verdiğini sorgulamaya başlar. Gizemli Link ile karşılaşması, onun ticaret karşıtı söylemlerini videoya çekmesi için ilham olur. Jake’in önderliğinde bu aykırı üçlü hızla internet yıldızlığına terfi eder. Fakat menajerleri Mark daha fazla para kazanmalarını talep etmeye ve Link bir zamanlar eleştirdiği ne varsa ona dönüşmeye başlayınca Frankie tek bir soruyla karşı karşıya kalır: Yoksa o da yaratılmasına yardım ettiği canavara mı dönüşüyor?

Mainstream
Mainstream 2020 Andrew Garfield ve Maya Hawke

Vizyon Tarihi: 30 Temmuz 2021
Yönetmen: Gia Coppola / Senaryo: Gia Coppola, Tom Stuart / Görüntü Yönetmeni: Autumn Durald / Müzik: Devonté Hynes / Dağıtımcı: Başka Sinema / Şirket: Bir Film / ABD / 2020 / Süre: 94 dakika / Komedi, Dram / tt9224288 / 13+
Mainstream (2020) Altyazılı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Andrew Garfield (Link rolünde)
Maya Hawke (Frankie rolünde)
Nat Wolff (Jake)
Kalena Yiaueki (Patsy)
Jaqueline De La Fontaine (Lisa)
Colleen Camp (Judy)
Nick Darmstaedter (Kyler)
Jason Schwartzman (Mark Schwartz)

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön