29 Temmuz 2021 Perşembe

The Suicide Squad: İntihar Timi

THE SUICIDE SQUAD: İNTİHAR TİMİ

James Gunn'ın yazıp yönettiği The Suicide Squad: İntihar Timi 30 Temmuz 2021 günü gösterime giriyor. Macera, Komedi, Suç, Aksiyon türündeki devam filminde Hollywood'un yıldız oyuncuları yer alıyor. İlki 2016 yılında sinemalarda oynayan filmdeki kadroda bulunan Margot Robbie, Viola Davis ve Jai Courtney yerlerini korurken İdris Elba, John Cena ve Alice Braga Görev Gücü X'in yeni elemanları olarak karşımızda olacak. Gerçek suçlulardan oluşturulan ve her yaptıkları izlenen ekip, verilen görevi yerine getirmediğinde kendi ölümlerine davetiye çıkarmış olacaktır.

The Suicide Squad: İntihar Timi 2021 Afiş

2016 yılında sinemalarda gösterilen Suicide Squad: Gerçek Kötüler filmine buradan ulaşabilirsiniz.  Margot Robbie'nin yine Harley Quinn rolünde olduğu Yırtıcı Kuşlar (Ve Muhteşem Harley Quinn) (2020) filminin detaylarını ise yine filmin adındaki linkten inceleyebilirsiniz. 

The Suicide Squad: İntihar Timi - The Suicide Squad (2021) Konusu:

Belle Reve, ABD'nin en yüksek ölüm oranına sahip hapishanesi. En beter Süper Kötülerin tutulduğu ve dışarı çıkmak için her şeyi yapacakları yer - buna süper gizli, Görev Gücü X'e katılmak da dahil. Bugünün yap ya da öl ödevi nedir? Bloodsport, Peacemaker, Kaptan Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin ve herkesin en sevdiği psikopat Harley Quinn dahil olmak üzere bir mahkum grubu oluşturun. Sonra onları ağır bir şekilde silahlandırın ve (kelimenin tam anlamıyla) uzaktaki, düşmanla beslenen Corto Maltese adasına bırakın.

The Suicide Squad: İntihar Timi

Her fırsatta militan düşmanlar ve gerilla güçleri ile dolu bir ormanda yürüyüş yapan Tim, karada sadece Albay Rick Flag’in komutasında. Ve her zaman olduğu gibi Amanda Waller ve onun hükümet yetkilileri tarafından her hareketleri izleniyor, her söyledikleri dinleniyor. En ufak bir yanlış hareketleri (rakiplerinin, bir takım arkadaşının veya Waller'ın kendi elinde) ölümlerine neden olabilir. Eğer birisi bahse girecekse akıllı olan onların aleyhine oynar – hepsinin aleyhine.

The Suicide Squad: İntihar Timi

Vizyon Tarihi: 30 Temmuz 2021
Diğer Adı: The Suicide Squad / Yönetmen - Senaryo: James Gunn / Görüntü Yönetmeni: Henry Braham / Müzik: John Murphy / Dağıtımcı: Warnes Bros. Türkiye / ABD / 2021 / Süre: 132 Dakika  / Macera, Komedi, Suç, Aksiyon / tt6334354 / 18+
Oyuncu Kadrosu:
Margot Robbie (Dr. Harleen Quinzel / Harley Quinn rollerinde)
Viola Davis (Amanda Waller)
Idris Elba (Robert DuBois / Bloodsport)
Joel Kinnaman (Rick Flag)
Alice Braga (Sol Soria)
Taika Waititi
John Cena (Christopher Smith / Peacemaker)
Jai Courtney (Kaptan Boomerang)
Michael Rooker (Brian Durlin / Savant)
Pete Davidson (Richard 'Dick' Hertz / Blackguard)
Peter Capaldi (Gaius Grieves / The Thinker)
David Dastmalchian (Abner Krill / Polka-Dot Man)
Nathan Fillion (Cory Pitzner / T.D.K.)
Storm Reid (Tyla rolünde)
Sylvester Stallone (Nanaue / Kral Shark seslendirmesi)

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön