28 Mayıs 2016 Cumartesi

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz (2016)

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz (2016)

Vedat Dikmetaş ve Oya Köksal'ın yönetmenliğini yaptığı, Alper Kıvılcım'ın senaryosunu yazdığı Korku türündeki Şeytanın Çocukları-El Ebyaz (2016) filmi 3 Haziran 2016 günü sinemalarda gösterime girecek. 92 dakika süren yapımın müzikleri ise Tamer Süerdem imzasını taşıyor. Daha önce de birlikte çalışan yönetmen Vedat Dikmetaş ve Oya Köksal bu kez korku ve gerilim meraklıları için değişik gelecek bir ortamı, gemiyi seçmişler. Yönetmen olan Vedat Dikmetaş filmin aynı zamanda görüntü yönetmenliğini de üstlenmiş.


Şeytanın Çocukları-El Ebyaz (2016) Oyuncu Kadrosu:

Merve Sevi (Seda), Cenk Torun, Fırat Çöloğlu, Balamir Emren, Emin Gümüşkaya, Birgül Ulusoy, Ebru Sarıtaş, Ceyda Ayça Çetin, Sedat Erdiş, Elif Ela Duman, Tuğba Kurukoğlu ve Elif Özkul.

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz (2016) Konusu:

Konusu gemide geçen "Şeytanın Çocukları-El Ebyaz" filminde, arkeoloji çalışmaları yapan bir ekip esrarengiz bir gemide toplanırlar. Daha sonra arkeolog grubu bu gemide yer alan bir takım garip olaylara şahit olur. Bu ekipten bir kişi bu garip olayların sebebini bilmektedir. 2 yıl önce bu gemide korkunç olaylar yaşanmıştır. Genç ekip için ilgi çekici olduğu kadar ürkütücü de olan gemide, esrarengiz olaylar yaşanmaya devam eder. Bu esrarengiz olaylar gruptaki insanlar üzerinde değişik etkilere yol açarken kimileri içinde her şeyin sonu olacaktır.

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz (2016) filminden bir sahne

6 yorum:

  1. Bu film ismi ile dikkatimi cekti. Şeytanın Çocukları-El Ebyaz (2016) izlemek istediklerim listesinde yerini aldı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. El Ebyaz, son zamanlarda vizyona giren korku filmleri içinde izlemek istediklerimden. Farklı olduğunu düşünüyorum. Bakalım beklentileri karşılayabilecekler mi?
      Çok teşekkür ediyorum.:)

      Sil
  2. Sanki son dönem Türk sinemasında korku filmleri bayağ çok mu bana mı öyle geliyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tespitleriniz doğru Melike Hanım, önceki yıllarda bir yılda vizyona giren korku filmi bir elin parmaklarını geçmezken, artık ay bazında 3-4 tane korku filmi ile karşılaşır olduk. Seyirci içinde olduğu gerçeklikten uzaklaşıp gülmek yada korkmak ister olmuş galiba.

      Sil
  3. Merve Sevi'yi uzun zamandır izlememiştim. Filmin konusu de heyecan verici...

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön