16 Ocak 2023 Pazartesi

Rock Dog 3: Battle the Beat

Süper Yetenek 3: Büyük Yarış (2022)

Tibet çomarı olan Bodi'nin gökyüzünden düşen bir radyo ile değişen hayatını izlemeye başlayalı 6 yıl oldu. Her filmde farklı bir yönetmenin görev aldığı serinin son üretilen Süper Yetenek 3: Büyük Yarış (2022) animasyonunu bu kez Anthony Bell yönetti. Rock müziği yapan Bodi'ye maceralarında yaşadığı köyün halkı, grubu, düşmanları olan kurtlar ve müzik dünyasında yer alan dost / düşman başka kahramanlar eşlik etti. Bodi, serinin üçüncü filminde, televizyonda müzikal yarışma programı Ritim Savaşı'na katılmaya karar verecek.

Çin, ABD yapımı, Macera, Komedi türlerindeki Rock Dog 3: Battle the Beat, 20 Ocak 2023 günü sinemalara gelecek. Yarıyıl tatili başında dublajlı olarak vizyona girecek yapım 90 dakika sürüyor. Filmin dağıtımını ise TME Films yapıyor.

süper yetenek 3: büyük yarış
Rock Dog 3: Battle the Beat Poster

Rock Dog Animasyon Filmleri Serisi:

2022 - Süper Yetenek 3: Büyük Yarış
2021 - Süper Yetenek 2 - Rock Dog 2
2016 - Rock Dog

Süper Yetenek 3: Büyük Yarış - Rock Dog 3: Battle the Beat Konusu:

Dünyayı dolaştıktan sonra ara verip köyüne dönen Bodi, kız grubu K-9'un, Angus Scattergood'un kim olduğunu bilmediğini öğrendiğinde, yeni nesil rock yıldızlarına ilham vermek için müzikal yarışma programı Battle the Beat'e katılmaya karar verir. Bodi, televizyon şovuna dahil olurken çiğneyebileceğinden daha fazlasını ısırır ve hedeflerini gözden kaçırarak bir gecede bir televizyon kişiliği haline gelir.

Vizyon Tarihi: 20 Ocak 2023

Diğer Adı: Rock Dog 3: Battle the Beat / Yönetmen: Anthony Bell / Senaryo: Rob Muir / Müzik: Richard Ewans, Matthew Gerrard ve Matt Mahaffey / Dağıtımcı ve İthalat: TME Films / ABD, Çin / 2022 / Süre: 90 dakika / Macera, Komedi, Animasyon / tt11207270 / Genel İzleyici Kitlesi

3 yorum:

  1. İA ya da EO görevi tamamlandı, raporlandı ve yayınlandı, bir de promosyonu var:)

    YanıtlaSil
  2. Yarıyıl geliyor dimi ondan bu animasyon furyası. 🙈🙈🙈

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön