16 Ocak 2023 Pazartesi

Pinokyo: Sihirli Yolculuk Animasyon Filmi

PINOKKIO. PRAVDIVAYA ISTORIYA

Macaristan, Rusya yapımı Pinokyo: Sihirli Yolculuk Animasyon filmi, dünyayı gezmek için atı Tibalt ile birlikte sirkte çalışmaya başlayan Pinokyo'nun başından geçen maceraları anlatıyor. Yönetmenliğini Vasiliy Rovenskiy'in üstlendiği Pinokyo uyarlamasında kukla Pinokyo sirk sahibinin akrobat kızına âşık oluyor.

Animasyon, Aile, Fantastik türlerindeki Pinokkio. Pravdivaya istoriya, 10 Şubat 2023 gününden itibaren sinemalarda dublajlı olarak gösterilecek. Animasyon, Özen Film dağıtımıyla sinemalara gelecek.

Pinokyo: Sihirli Yolculuk Animasyon Filmi

Pinokyo: Sihirli Yolculuk (2021) Konusu:

Pinokyo, Usta Geppetto'nun yanından atı Tibalt ile beraber Dünya’yı gezmek için ayrılır. Düzenbaz Mangiafuoco’ nun sahibi olduğu sirkte çalışmaya başlar. Ülke çapında ilgi çeken gösterileriyle Pinokyo izleyenlerinin hayranlığını kazanır. Fakat bir sorun vardır. Kurnaz tilki ve ortağı hırsız kedi sirke gelen ziyaretçilerin evlerini soymaktadırlar. Polisin baş şüphelisi ise maalesef Pinokyo’dur. Pinokyo sirk sahibinin akrobat kızı Bella’dan hoşlanmaktadır. Duygularına karşılık bulabilmek için tek yol gerçek bir çocuk olmaktır. Bakalım Pinokyo sirkin cadısı Lucilda’nın da yardımıyla gerçek bir insan olup Bella’nın kalbini kazanabilecek midir?

Vizyon Tarihi: 10 Şubat 2023

Diğer Adı: Pinokkio. Pravdivaya istoriya / Yönetmen: Vasiliy Rovenskiy / Senaryo: Vasiliy Rovenskiy, Vadim Sveshnikov, Maksim Sveshnikov / Dağıtım ve İthalat: Özen Film AŞ / Macaristan, Rusya / 2021 / Süre: 80 dakika / Animasyon, Aile, Fantastik / tt8480678 / 6A

3 yorum:

  1. Animasyon izlemeyi özledim ama Deniz'de sever. Ve sınava kadar onun dikkatini dağıtmaktan kaçınıyorum. Artık sonra

    YanıtlaSil
  2. Başlığı görünce bir şaşırmadım değil. 😂

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön