25 Kasım 2021 Perşembe

Haftanın Vizyona Giren Filmleri 26 Kasım 2021

Kasım ayının son haftasında yedisi yabancı, üçü yerli olmak üzere toplamda on yapım sinemalarda gösterime girdi. Haftanın vizyona giren filmleri 26 Kasım 2021 haftasında yer alan filmlerin detaylarına başlıklarda bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Haftanın Vizyona Giren Filmleri 26 Kasım 2021

Yabancı Film

İntikam Vakti - Wrath of Man (2021)

Haftanın Vizyona Giren Filmleri 26 Kasım 2021 İntikam Vakti

Jason Statham'ın başrolde olduğu, Aksiyon, Gerilim, Suç, IMAX türündeki filmde, para taşıma işi yapan zırhlı araç şirketinde muhafız olarak işe giren H, soygun girişimlerini başarılı bir şekilde engellemesiyle bir anda dikkatleri üzerine çeker. H'nin amacı ise geçmişinde ona ateş edip ölümle burun buruna getiren hırsızları bulup intikam almaktır.

Gucci Ailesi - House of Gucci (2021)

Haftanın Vizyona Giren Filmleri 26 Kasım 2021 Gucci Ailesi

Ridley Scott'un yönettiği Adam Driver ve Lady Gaga'nın başrolde olduğu film moda devi Gucci ailesinin sansasyonel hayatından bir kesit sunuyor. Filmde, Patrizia Reggiani'nin Gucci ailesine gelin gitmesi, kocasının onu aldatması ve bir cinayete uzanan olaylar sarmalı anlatılıyor.

İstanbul Bahçesi - Stambul Garden (2021)

Haftanın Vizyona Giren Filmleri 26 Kasım 2021 İstanbul Bahçesi

Konusu hem Almanya'da hem de Türkiye'de geçen Dram türündeki filmde, iki yakın arkadaşın 18 yaşında hayata karşı sahip oldukları tutumları, yaşanan sıra dışı bir olayın arkadaşlıklarını sınava sokması ve çıkılan İstanbul yolculuğu anlatılıyor.

Aslan Yürek - The Lion (2020)

Haftanın Vizyona Giren Filmleri 26 Kasım 2021 Aslan Yürek

Fransız Komedi filminde, yaralı bir şekilde bulunup hastanede tedavi gören Leo Milan uluslararası bir ajan olduğunu iddia eder. Kod adı 'Aslan Yürek' olan ajanının söylediklerine hastanedekiler inanmaz. Psikiyatri kliniğine aktarılan Leo'yu Doktor Romain tedavi etmektedir. Bu sıralarda kız arkadaşı kaçırılan Doktor Romain’in tek umudu güçlü, süper casus Aslan Yürek olur. Leo Milan’ın söylediklerinin gerçek olup olmadığını anlamanın tek yolu ise onu hastaneden gizlice çıkarmaktır.

Enkanto: Sihirli Dünya - Encanto (2021)

Haftanın Vizyona Giren Filmleri 26 Kasım 2021 Enkanto: Sihirli Dünya

Walt Disney'in Animasyonu, sihirli bir ailenin başından geçenleri anlatıyor; Kolombiya Dağları'nda, Encanto adı verilen harikulade bir yerde büyülü bir evde Madrigal ailesi yaşamaktadır. Madrigallerin her bir üyesi, süper güçten iyileştirme gücüne kadar eşsiz bir hediye ile kutsanmıştır. Ancak bir tek Mirabel sıradan bir hayat sürmektedir. Mirabel, bu duruma çok üzülürken karşısına bir fırsat çıkar. Encanto'yu çevreleyen sihrin tehlikede olduğu ortaya çıkınca, genç kız ailesinin son umudu olabileceğine karar verir.

My Hero Academia The Movie: World Heroes' Mission (2021)

Yeni yazı* 

Kohei Horikoshi'nin My Hero Academia manga serisinden uyarlanan üçüncü Animasyon filmi olan My Hero Academia The Movie: World Heroes' Mission (2021), 26 Kasım'da sinemalara gelen yapımlar arasında bulunuyor. Japonya'nın süper kahramanlarını görev başında izleyeceğimiz filmin yönetmenliğini Kenji Nagasaki üstleniyor, senaryosunu Yôsuke Kuroda'nın kaleme aldığı Japonya yapımı Animasyon 104 dakika sürüyor. Imdb: tt13544716

CGV Mars Dağıtım ağıyla sinemalara gelen filmde; Deku ve süper kahramanlardan oluşan ekibi dünyanın dört bir köşesine dağılarak teröristlerin başını aramakla görevlendiriliyor. Teröristler bir gaz salarak bir şehri yok etmiştir... Deku yanında Bakugo ve Todoraki ile birlikte Avrupa ülkesi Otheon'a gider. Orada bir soygunu engelleyen Deku sonu kötü biten bu olay yüzünden kendisini bir suçluyla birlikte polisten ve teröristlerden kaçarken bulur.

Şeytanın Bilinmeyen Hikâyesi - The Good Things Devils Do (2020)

Haftanın Vizyona Giren Filmleri 26 Kasım 2021 Şeytanın Bilinmeyen Hikayesi

Korku, Aksiyon, Komedi türlerindeki filmde üç hikâye işleniyor. Cadılar Bayramı'nda gerçekleşen olaylarda, hikâyeler bir noktada kesişiyor ve bir vampirin yeniden dirilmesiyle kahramanları kanlı bir hesaplaşmanın içine sürüklüyor.

Yerli Film

Sen Ben Lenin (2021)

Haftanın Vizyona Giren Filmleri 26 Kasım 2021 Sen Ben Lenin

Dram türündeki polisiye ve kara mizah öğeleri taşıyan film, denizden kıyılara vuran bir Lenin heykelini meydana diken beldenin bir anda ülkenin ilgi odağı olmasını anlatıyor. Başbakan ve beraberindeki Rus heyetinin katılımıyla yapılacak ikinci ve görkemli bir açılıştan hemen önce Lenin heykeli çalınmasıyla polisiye bir araştırmanın merkezi olan belde de heykeli bulmak için yoğun bir çaba sarf edilecektir.

Aylak Takımı (2021)

Haftanın Vizyona Giren Filmleri 26 Kasım 2021 Aylak Takımı

Komedi, Gençlik türündeki filmde, Bilim Teknoloji Üniversitesi'nde okuyan öğrenciler, yaz okulunda kampüsün laboratuvarında sonu patlamayla biten bir deney yapar. Ortaya çıkan gazı soluyan gençler bir çeşit mutasyona uğrarlar. Laboratuvarda olmadığı için gaza maruz kalmayan öğrenciler, arkadaşlarını görünce onların yaratığa dönüştüğünü düşünür ve kampüs bir karmaşanın içine sürüklenir.

Azra (2021)

Haftanın Vizyona Giren Filmleri 26 Kasım 2021 Azra

Korku türündeki filmde, Burak ve Azra birkaç günlüğüne bir villaya tatile gider. Burak Azra'nın gizemli geçmişine ışık tutmak için villanın her yerine kamera kurar. Ancak onun bu yaptığı paranormal olaylara davetiye çıkarır. Kayıtlar Azra'nın geçmişine kapılar açmış, paranormal olayların şiddeti onları korku dolu anlara sürüklemiştir.

11 yorum:

  1. My Hero Academia serisine henüz başlamadım ama bu film biraz çocukça geldi. Serisi de mi böyle acaba?
    Aylak Takımı' nın fragmanına bakmıştım, hiç ilgimi çekmedi o da.
    Azra ilginç görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. My Hero Academia serisi bana oldukça yabancı. Bu filmin birden fazla fragmanını izledim. Tek hoşuma giden Boku'yla birlikte kaçan suçlu karakteri oldu. :)
      Türk işi zombiler konu olarak iyi düşünülmüş ama fragmandan komedi anlamında ışık göremedim bende...
      Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Bu jaaon stathama herkes hasta acaba ben mi anlamiyorum hic beğendiğin bir tip degil adam
    Türk komedi ve Turk korku :))) ikisi de pwk olmamıştır sanki:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nedense ben de hiç hoşlanmıyorum ondan. Adını bile bilmiyordum, görsellere bakınca anladım. :))

      Sil
    2. İntikam Vakti, Aksiyon sevenler için orta karar filmlerden. İzleme şansı buldum. Sıkılmadan izleniyor.
      Statham iyidir, sıradan biri gibi ama aksiyon işini biliyor. X kuşağından, bir de İngiliz daha ne olsun :))

      Sil
  3. Gucci ailesini merak ediyorum bir de sen ben Lenin
    Ama kimbilir nerde ne zaman izleyeceğim bakalım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gucci Ailesi tüm dünyayla neredeyse aynı zamanlarda Türkiye'ye geldi. Konu haricinde yorum okuma şansım olmadı. Bu anlamda ben de merak ediyorum. Kadrosu da iyi ötesi ama oyuncu kimyaları tutmuş mudur orası bir muamma...
      Sen Ben Lenin Adana'da izleyici ödülü almıştı. Sevebileceğimizi düşünüyorum :)
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  4. Enkanto'yu izlemeyi istiyorum. Reklamını çok fazla gördüm. diğer filmlere de bakacağım ilgimi çekerse izlerim :) Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Enkanto beni de çok heyecanlandırdı. Fragmanı ilk çıktığında nihayet güzel bir animasyon çıkıyor diye düşünmüştüm. İnşallah hayal kırıklığı yaşatmaz :)
      Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  5. Merhaba hocam, yazınızı okudum ve beğendim. Sizi kendi bloguma beklerim
    https://yusufaakman.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. bu haftanın listesi çok iyi yaa :) gucci en ilgi çekici gibi duruyor amaa my hero academia asıl müthişli habeer :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön