29 Eylül 2021 Çarşamba

Enkanto: Sihirli Dünya | Büyülü Aile Madrigal'ler

ENCANTO

Walt Disney'in yeni Animasyonu Enkanto: Sihirli Dünya filminin konusu Kolombiya Dağları'nda geçiyor. Filmde, büyülü bir evde yaşayan büyülü aile Madrigal'ler ve başlarından geçen ilgi çekici olaylar anlatılıyor. Yönetmenliğini Jared Bush ve Byron Howard'ın üstlendiği Animasyon 24 Kasım 2021 tarihinde serbest bırakılacak. Ülkemizde ise 26 Kasım 2021 tarihinde sinema salonlarında gösterilecek.

encanto
Enkanto: Sihirli Dünya (2021) Poster

Walt Disney Animasyon Stüdyoları, son yıllarda 'Moana", "Raya ve Son Ejderhası" dâhil olmak üzere dünyanın farklı kıtalarındaki ülkelerin çeşitli kültürleri ve mitolojik hikâyelerine yer veren Animasyon filmleri üretiyor. Walt Disney, Encanto Animasyon filmiyle rotayı bu kez Güney Amerika kıtasına çevirmiş görünüyor.

Encanto'nun yönetmenleri olan Jared Bush ve Byron Howard'ı antropoformik hayvanlarla dolu bir şehirde geçen, izlenme rekorları kıran, Oscar Ödülü ile başarısını taçlandıran Zootropolis: Hayvanlar Şehri (2016) filmiyle tanıyoruz.

Enkanto: Sihirli Dünya - Encanto (2021) Konusu:

Kolombiya Dağları'nda, Encanto adı verilen harikulade bir yerde Madrigal ailesi yaşamaktadır. Büyülü bir evde yaşayan Madrigallerin her bir üyesi, süper güçten iyileştirme gücüne kadar eşsiz bir hediye ile kutsanmıştır. Ancak sadece bir çocukları sıradan bir hayat sürmektedir. Mirabel, bu duruma çok üzülürken karşısına bir fırsat çıkar. Encanto'yu çevreleyen sihrin tehlikede olduğu ortaya çıkınca, Mirabel ailesinin son umudu olabileceğine karar verir.

Encanto
Enkanto: Sihirli Dünya | Büyülü Aile Madrigal'ler

Vizyon Tarihi: 26 Kasım 2021

Diğer Adı: Encanto / Yönetmen: Jared Bush, Byron Howard / Senaryo: Jared Bush, Charise Castro Smith / Müzik: Germaine Franco / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Walt Disney / ABD / 2021 / Süre: -  / Animasyon, Macera, Aile / tt2953050

Enkanto: Sihirli Dünya - Encanto (2021) Dublajlı Fragman
Orjinal Seslendirme Kadrosu:
Diane Guerrero (Isabela Madrigal'ın sesi)
Stephanie Beatriz (Mirabel Madrigal'ın sesi)
Wilmer Valderrama (Augustín Madrigal)
Angie Cepeda (Julieta Madrigal)
Rhenzy Feliz (Camilo Madrigal)
Maria Cecilia (Botero Abueka)
Carolina Gaitan (Pepa Madrigal)

Adı Geçen Filmler

Güncelleme:
06.11.2021

2 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön