24 Kasım 2021 Çarşamba

Azra (2021)

Paranormal olayların konu edildiği Korku türündeki Azra (2021), 26 Kasım 2021 günü vizyona giriyor. Beyza Şenel'in yönetmenlik koltuğuna oturduğu ve Emre Pala'nın senaryosunu kaleme aldığı filmin kadrosunda Aşela Demir, Suada Şen ve Ali Burak Küçük yer alıyor. Yapımcılığını ESB Film'in üstlendiği Azra filmi ismini geçmişi gizemli ana kahramanından alıyor.

Yerli Korku filmi Azra, gözlerden uzak bir villaya gidip sakin bir tatil geçirmek isteyen bir çiftin paranormal olayların ortasında kalmalarıyla yaşadıkları korku dolu anları perdeye getiriyor.

Azra (2021) Afiş

Azra (2021) Konusu:

Sevgili olan Azra ve Burak birkaç günlük bir tatile çıkarlar. Kaldıkları villada güzel başlayan tatilleri, Burak'ın Azra'nın gizemli biri olduğunu düşünüp kaldıkları villanın her yerine kamera yerleştirmesiyle farklı bir yöne döner. Burak, Azra'yı geçmişiyle yüzleştirmeyi planlarken farkında olmadan doğaüstü olaylara davetiye çıkarmıştır. Kayıtlar Azra'nın geçmişine kapılar açmış, paranormal olayların şiddeti onları korku dolu anlara sürüklemiştir.

Azra (2021) Fragman
Vizyon Tarihi: 26 Kasım 2021
Yönetmen: Beyza Şenel / Senarist: Emre Pala / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: ESB Film / Türkiye / 2021 yapımı / Süre: 1 saat 22 dakika / Korku
Oyuncu Kadrosu:
Aşela Demir, Suada Şen, Ali Burak Küçük

1 yorum:

  1. türk sinemasında çekilen film sayısı artıyor gibi sanki :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön