6 Eylül 2021 Pazartesi

Lavinya

LAVİNYA

Bu hafta sonu vizyona girecek olan Lavinya, iki kez düşük yaptıktan sonra yeniden hamile kalan Elif ve üniversiteden sonra yıllarca bağlarını koparmayan Can ile Ezgi'nin evliliğe giden yola girdikten sonra yollarının kesişmesiyle yaşanan gerilimi anlatıyor. Can Varol'un yazıp yönettiği Dram, Gerilim türündeki Lavinya, yakın bir tarihte vizyona girecek. Yerli filmin başrollerini ise Pelin Bölükbaşı, Şahin Sancak, Çiğdem Aksüt, Eser Karabil ve Anıl Can Yılar paylaşıyor.
Çekimleri Fethiye, Muğla'da yapılan filme ismini veren lavinia çiçeği, ölüm çiçeği olarak bilinmektedir.

Lavinya film
Lavinya (2021) Afiş

Lavinya (2021) Konusu:

Ezgi ve Can, üniversitede tanışmış, mesleki hedefleri aynı olduğu için uzun yıllar ilişkilerini devam ettirmiş sonrasında ise evlilik kararı almıştır. Güzel ve işine vakıf olan Ezgi ve Can zamanlarının çoğunu birlikte işlettikleri botanik bahçesinde geçirdikleri için kendilerine sakin bir yaşamı benimsemiş olsalar da hayatlarındaki tek sıkıntı Ezgi'nin kardeşi Burak’tır… Burak, ipe sapa gelmez, kontrol edilmesi güç ve kavga yanlısı bir yapıya sahiptir. Can ve Burak bekârlığa veda partisine gittikleri gece, hamile olduğunu haber vermek için kutlama yapan 5 yıldır evli olan Ali ve Elif'le karşılaşırlar. Elif bu süreçte iki kere bebeğini kaybetmiş ve ilişkileri temelden sarsılmıştır. Evliliklerinde yaşanan zor ve yıkıcı zamanlar Elif'i içine kapanık depresif yapmış, bebek haberi ise onu kendine getirmiştir. Hayata tekrar adapte olmak için şık bir mekânda yakınlarına bebek haberini verirler. İtinayla yapılan bu organizasyonda Elif ve Ali’nin yolu bekârlığa veda partisi yapan Can ve Burak'la kesişir. Gelişen olaylar sonrasındaki süreçte taraflardan biri intikam ateşiyle tutuşacaktır.

Lavinya (2021) Fragman

Vizyon Tarihi: Ertelendi.

Yönetmen - Senaryo: Can Varol / Görüntü Yönetmeni: Ali Cumhur Demir / Müzik: Selim Güngören / Çekim Yeri: Fethiye, Muğla / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: Bircan Film - Serkan Bircan / Türkiye / 2021 / Süre: 100 dakika / Gerilim, Dram / 13+


Oyuncu Kadrosu:
Pelin Bölükbaşı
Şahin Sancak
Çiğdem Aksüt
Eser Karabil
Anıl Can Yılar
Eylül Ezgi Yılmaz

Güncelleme: 08.09.2021
Filmin 10 Eylül 2021 günü olan gösterim günü bilinmeyen bir tarihe ertelendi. 

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön