6 Eylül 2021 Pazartesi

Sir-Ayet: Ölü Doğan

SİR-AYET: ÖLÜ DOĞAN

Günay Günaydın'ın yönettiği Murat Güleç'in senaryosunu yazdığı Korku türündeki Sir-Ayet: Ölü Doğan adlı yapım 10 Eylül 2021 günü gösterime giriyor. Farklı yönetmenlerle çekilen Sir-Ayet serisinin üçüncü filminde, beş yıl önce kaybettiği annesini sürekli rüyalarında görmeye başlayan ve anlam veremediği farklı olaylara maruz kalan Hazal'ın, bu durumun üzerine gidip araştırmasıyla başından geçenleri anlatıyor.

"Toprağa gömerek onlardan kurtulamazsın"
Sir-Ayet: Ölü Doğan (2021) Poster
Sir-Ayet: Ölü Doğan (2021) Poster

Sir-Ayet: Ölü Doğan (2021) Konusu:

Bir klinikte doktor olan Hazal, beş yıl önce annesini kaybetmiştir. Hazal, sık sık rüyalarında annesini korkunç bir halde görür. Aynı zamanda evinde de tuhaf sesler duymaya başlayan Hazal, bu durumdan psikolojik olarak etkilenir. Ondaki bu huzursuzluk, doktor olan arkadaşı Şenay’ın da gözünden kaçmaz. Şenay’ın annesini ziyarette gittiği bir gün Hazal ona sorunlarını anlatır. Bunun üzerine Şenay’ın annesi Hazal'a bu konulara hakim olan yaşlı bir şifacıya gitmesini tavsiye eder. Şifacı yaşlı kadından korkularının üzerine gitmesine dair tavsiyeler alan Hazal, geri dönüşü olmayan korkunç bir yolculuğa çıkar.

Sir-Ayet: Ölü Doğan
Sir-Ayet: Ölü Doğan (2021)

Vizyon Tarihi: 10 Eylül 2021

Yönetmen: Günay Günaydın / Senaryo: Murat Güleç / Görüntü Yönetmeni: Emre Yılmaz / Müzik: Zafer Günen / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Cinephone / Türkiye / 2021 / Süre: 87 dakika / Korku / 13+

Oyuncu Kadrosu:

Efsun Akkurt, Sebahat Adalar, Betül Ceyhan, Şehnaz Dilan, Ceysu Yetkin, Binnaz Ekrem

Sir-Ayet Serisindeki Filmler:
Sir-Ayet 2 (2019)
Sir-Ayet (2019)

1 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön