13 Kasım 2020 Cuma

Vizyona Giren Filmler 13 Kasım 2020

VİZYONA GİREN FİLMLER 13 KASIM 2020

13 Kasım 2020 haftasında sinemalarda 7 film vizyona girdi. Vizyona giren filmlerin detaylarına başlıklarda bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Vizyona Giren Filmler 13 Kasım 2020

Vizyona giren filmler 13 Kasım 2020 filmlerinin konu bilgileri ve fotoğraflarına hemen altta bulunan sizler için hazırladığım videodan ulaşabilirsiniz. 
Video da ayrıca 25 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan 93. Oscar ödülleri için Türkiye'den seçilen aday film hakkında bilgiler buluyor. Türkiye jürisi En İyi Uluslararası Film kategorisi ( En İyi Yabancı Film ) için Kore kaynaklı remake bir yapım seçti...

Haftanın filmleri 13 Kasım 2020 - Türkiye'nin Oscar Adayı

 

Yabancı Film

Pinokyo - Pinocchio (2019)


Pinokyo, İtalyan yazar Carlo Collodi'nin ünlü çocuk romanından sinemaya uyarlandı. İnsan olmak için sınav veren bir kuklanın başından geçenlerin anlatıldığı, CGI tekniğiyle çekilen filmde ‘Hayat Güzeldir 1997’ filmiyle Oscar kazanan Roberto Benigni'nin de bir rolü bulunuyor.

Azizler Hapishanesi - Patients of a Saint (2020)


Korku türündeki Azizler Hapishanesi, en azılı suçluların bulunduğu bir ada hapishanesinde, suçlular üzerinde yapılan deneylerin kontrolden çıkmasıyla hastalığın sardığı hapishanede yaşanan vahşet ve adanın korkunç bir kapana dönüşmesi anlatılıyor. 

Sıra Dışı - Freaky (2020)


Komedi Korku türündeki film, lisede sıradan bir öğrenci olan Millie'nin öldürüldüğü sırada katiliyle bedenlerinin yer değiştirmesi üzerine kurulu. Orta yaşlı seri katilinin bedenine hapsolan Millie'nin kurtulmak için 24 saati vardır. Filmde, başroldeki tanınmış oyuncu Vince Vaughn'a Kathryn Newton eşlik ediyor.

Follow Me (2020)


Will Wernick'in yazıp yönettiği Korku, Gerilim türündeki Follow Me, bir sosyal medya fenomeninin daha fazla izleme almak için arkadaşlarıyla gittiği Moskova'da yaşadığı gerilim dolu akıl almaz olayları anlatıyor.

Çifte Bela Sihirli Ayna (2019)


Almanya yapımı filmde, Frido, eski bir lunaparkta keşfettiği sihirli bir ayna ile ödev ve sorumluluklar gibi istemediği şeyleri yaptırabileceği zeki bir ikize kavuşur. Ancak sihirli aynayı yakın arkadaşı Emil'e gösterince okul ve ev hayatındaki olaylar çığırından çıkıyor. 

Yerli Film

İki Gözüm Ahmet (2020)


Ahmet Kaya'nın hayatının önemli kısımlarını beyazperdeye taşıyan Dram Biyografi türündeki film sanatçının hayatının dönüm noktalarını seyirci ile buluşturuyor.

Kapan - Trap (2018)


Seyid Çolak'ın yönettiği Macera Gizem türündeki Kapan, adada sıradan hayat süren beş balıkçı arkadaştan birinin kaybolmasıyla ortaya çıkan gerilimi anlatıyor. Bu gerilimin sebeplerinde bir diğeri ise o sıralarda oraya yavrulayan ve kendisine yaşam alanı yaratmaya çalışan bir kurttur.

11 yorum:

  1. Sinema dünyasından uzak kalmıştım sayenizde yeni filmleri öğrenmiş oldum. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. 2 tanesini duymuştum ama yalnızca duydum henüz hiç birini izlemedim.Ama sayenizde diğer filmlerden haberdar olduk ayrıca da kısada olsa bilgi sahibi olduk teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Freaky'nin fragmanına bakmıştım. Korkudan çok Komediyi andırıyor. :) Teşekkürler deep :)

      Sil
  4. son yazım, film seçkisi 33, ilgini çekebileer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ferzan Özpetek seçkisi harika olmuş deep, izlemediğim çok filmi var. Özpetek maratonu yapmak lazım :)

      Sil
  5. Artık sinema dünyası vizyona dijital ortamda girmesi lâzım yoksa iflas edip gidecek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yıl Oscar adayı filmlerini yazarken dikkat ediyorum, dijital ortamlarda yayınlanan filmlerin adaylıkları gözüme çarpıyor. Olan sinema salonlarına olacak gibi görünüyor.
      Çok teşekkürler @ReHiTu

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön