12 Kasım 2020 Perşembe

Follow Me

FOLLOW ME

Will Wernick'in yazıp yönettiği Korku, Gerilim türündeki Follow Me, bir sosyal medya fenomeninin daha fazla izleme almak için arkadaşlarıyla gittiği Moskova'da yaşadığı akıl almaz olayları anlatıyor. Keegan Allen ve Holland Roden'in başrollerini paylaştığı film kaçış odası / panik odası filmlerine örnek olarak gösteriliyor. 

Follow Me
Follow Me 2020 Afiş


Follow Me (2020) Konusu:

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Cole, yeni içerikler üretebilmek için arkadaşları ile birlikte Moskova’ya doğru yola koyulur. Genç adam, gittikçe büyüyen izleyici kitlesinin ilgisini çekmek için her zaman sınırları zorlar. Takipçi sayısını her geçen gün daha da arttırmak isteyen Cole, bunun için her şeyi yapmaya hazırdır.

Follow Me
Follow Me 2020 Keegan Allen, Emilia Ares ve Ronen Rubinstein

Hedef kitlesi için daha iyi içerikler hazırlamayı arzulayan genç adam ve arkadaşları, gizem ve tehlikenin hakim olduğu bir dünyaya adım atarlar. Bir süre sonra gençler, kaldıkları evde gerçek hayat ve sosyal medya arasındaki çizgilerin bulanıklaşmaya başladığını fark eder. Onlar artık hayatta kalabilmek için zorlu bir mücadele vermek zorundadır.

Follow Me
Follow Me 2020 Holland Roden

Vizyon Tarihi: 13 Kasım 2020

Yönetmen - Senaryo: Will Wernick / Görüntü Yönetmeni: Jason Goodell / Müzik: Crystal Grooms Mangano / Dağıtımcı: CGV Mars D. / ABD / 2020 / Süre: 1s 28dk / Korku, Gerilim / tt3866471937 / 16+

Oyuncu Kadrosu:
Holland Roden (Erin)
Keegan Allen (Cole)
George Janko (Dash)
Denzel Whitaker (Thomas)
Dimiter D. Marinov (Igor)
Pasha D. Lychnikoff (Andrei)
Emilia Ares (Viktoria)
Ronen Rubinstein (Alexei)
Siya (Sam)

2 yorum:

  1. Çok korkunç değilse izleyebilirim Zülalciğim. :)
    Sosyal medyada ilgi çekmek, takipçi sayısını arttırmak insanları özellikle gençleri çok kötü bazen aptalca şeyler yapmaya itiyor diye biliyorum, faydası çok ama zararı da çok oldu bu takipçilik vs. işinin.
    Bakıyorum mesela, çok affedersin bo..tan şeyler yapanın milyonlarca takipçisi oluyor.
    Hatta sapık tipleri milyonlar takip ediyor, bunun adı çürüme, toplumsal çürüme ve yozlaşma bence, ben bıktım mesela instagram filandan, insanlar her gün fotoğraf çekmek zorunda hissediyorlar..takipçi artınca mutlu oluyorlar...çok takipçisi olanlar kendilerini ÜNLÜ film yıldızı filan sanıp havaya giriyorlar, böyle olunca öteki de kedi keseyim meşhur olayım diyor! Serde aptallık, hissizlik, duygusuzluk, vicdansızlık hatta psikopatlık varsa...belki sosyal medya olmasa kesmeyecek...tekme atıp gidecek sadece...en azından hayvancağızın hayatı kurtulacak. Laf lafı açtı:)))
    Eline sağlık canım, teşekkürler. Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön