22 Ekim 2020 Perşembe

Bay Link: Kayıp Efsane

BAY LİNK: KAYIP EFSANE

Ölü Gelin, Kubo ve Sihirli Telleri, Kutu Cüceleri, Coraline gibi stop motion Animasyon filmleriyle gönüllerde taht kuran Laika Entertainmet Film, yine stop motion tekniğiyle üretilmiş Macera türündeki bir Animasyonla seyircilerin karşısına çıkıyor. Chris Butler'ın yönettiği ve senaryosunu üstlendiği Bay Link: Kayıp Efsane 23 Ekim 2020 günü dublaj ve 3D seçenekleriyle vizyona giriyor. 

Bay Link: Kayıp Efsane
Bay Link: Kayıp Efsane 2019 Afiş

Golden Globe sahibi olan, Oscar Ödüllerinde adaylığı bulunan Missing Link filminin seslendirme kadrosunda ise Hugh Jackman, Zoe Saldana ve Emma Thompson gibi ünlü oyuncular yer alıyor.
Filmde, Viktorya döneminde kâşif olan Sir Lionel Frost'un yetilerin varlığını kanıtlamak için çıktığı keşif gezisinin uzun ve maceralı bir yolculuğa dönüşmesini izleyeceğiz.
 

Bay Link: Kayıp Efsane - Missing Link (2019) Konusu:

Mitolojik varlıklar dedektifi kâşif Sir Lionel Fros, Kâşifler Kulübü'ne girebilmek ve saygınlık kazanmak için rakibiyle bir iddiaya girer. Rakibi kaybetmeyi riske alamaz ve bu meydan okumaya karşılık Sir Lionel Frost'un başarısız olması için elinden geleni yapar. İddianın merkezinde ise varlığına inanılmayan koca ayak efsanesi bulunmaktadır.
 
Bay Link: Kayıp Efsane
Bay Link: Kayıp Efsane 2019

Kuzeybatı Pasifik'te yalnız yaşayan Bay Link, 2,5 metre boyunda, 286 kilo ağırlığında ve vücudu tüylerle kaplı, konuşabilen bir canlıdır. Sir Lionel onu bulduğunda şaşkınlığa uğrasa da onu Londra'daki kulübe götürme konusunda başarısız olacaktır. Tatlı bir yaratık olan Bay Link'in hayatta en çok istediği şey kayıp akrabalarını bulmaktır. Ve Lionel peşinde olan düşmanlarına rağmen Bay Link'e yardım etmeye karar verir.

missing link
Bay Link: Kayıp Efsane 2019

Vizyon Tarihi: 23 Ekim 2020
Diğer Adı: Missing Link / Yönetmen - Senaryo: Chris Butler / Görüntü Yönetmeni: Chris Peterson / Müzik: Carter Burwell / Dağıtımcı: CGV Mars Dağıtım / Şirket: BG Film / ABD, Kanada / 2019 / Süre: 1s 33dk / Animasyon, Macera, Komedi / tt6348138

Orjinal Seslendirme Kadrosu:
Hugh Jackman (Sir Lionel Frost'un sesi)
Zach Galifianakis (Mr. Link'in sesi)
Zoe Saldana (Adelina Fortnight'ın sesi)
Timothy Olyphant (Willard Stenk'in sesi)
Amrita Acharia (Ama Lhamu'n sesi)
Stephen Fry (Lord Piggot-Dunceby'in sesi)
Emma Thompson (The Elder'ın sesi)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön