22 Ekim 2020 Perşembe

Son Kale Hacıbey

SON KALE HACIBEY

Konstantin Konovalov'un yönetmenliğini üstlendiği Tarihi, Savaş, Aksiyon türündeki Son Kale Hacıbey, 23 Ekim 2020 günü vizyona giriyor. Filmde, Osmanlı-Rus Savaşı sırasında, Hacıbey Kalesi'ne yapılan kuşatma anlatılıyor. Ortak yapım olan filmin başrollerini Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ve Yurdaer Okur paylaşıyor. 

Son Kale Hacıbey 2020
Son Kale Hacıbey 2020 Afiş

Son Kale Hacıbey (2020) Konusu:

18. yüzyılın sonlarında Osmanlı İmparatorluğu ve Tuna Siçi, Rusya ile savaş içindedir. İki taraf son kalan Hacıbey kalesini ele geçirmeye çalışır. Tuna Siçi, savaşın gidişatı için önemli bilgiler içeren bir mektup ile Andrey adlı Kozak’ı (Kazak) kale komutanı Ahmet Paşa’ya gönderir. Ahmet Paşa’nın Sultan üzerindeki etkisi düşünülerek, mektubun deniz yoluyla sultana iletileceği düşünülür.

Son Kale Hacıbey
Son Kale Hacıbey 2

Ancak bu sırada Hacıbey’in ele geçirilerek, Ahmet Paşa zindana atılır. Bu saldırıdan tek kurtulan paşanın Ukraynalı bir kadından olan tek kızı Fatma olur. Paşa, kızının üzüm bağlarının olduğu gizli bir köye gönderilmesini ister. Yolculuk sıradan Rus askerlerinin saldırısına uğrayan Fatma, Andrey’in sayesinde kurtulur.

Son Kale Hacıbey
Son Kale Hacıbey 2020

Kendisine yardım ederken yaralanan Andrey’i üzüm bağına getiren Fatma, onun iyileşmesine yardımcı olur. İyileşmesinin ardından yola devam etmeyi planlayan Andrey, Fatma’nın Hacıbey’in ele geçirildiğini söylemesiyle planını değiştirir. 

Son Kale Hacıbey
Son Kale Hacıbey 2020 Yurdaer Okur ve Deren Talu

Vizyon Tarihi: 23 Ekim 2020
Diğer Adı: Остання фортеця: Хаджибей / Yönetmen: Konstantin Konovalov / Senaryo: Konstantin Konovalov ve Yevhen Timoşenko / Görüntü Yönetmeni: Vladimer Guievski / Müzik: -  / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: Wonder Yapım / Türkiye, Ukrayna / 2020 / Süre: 1s 40dk / Tarihi, Savaş, Aksiyon

Son Kale Hacıbey (2020) Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Yurdaer Okur (Ahmet Paşa rolünde)
Deren Talu (Fatma)
Aleksandr Polovets
Oleg Simonenko
Aleksandr Sokolov 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön