18 Eylül 2020 Cuma

Vizyona Giren Filmler 18 Eylül 2020

VİZYONA GİREN FİLMLER 18 EYLÜL 2020

Bu hafta 1'i yerli 4'ü yabancı olmak üzere toplamda 5 yapım vizyona girdi. Sinemaseverler, Vizyona giren filmler 11 Eylül 2020 haftasında Radyoaktif, After Paramparça, Scoob!, Ajan Jade Black ve Ben Böyle Şansın adlı filmlerle buluşacak.

Vizyona Giren Filmler
Vizyona Giren Filmler 18 Eylül 2020

Yazıda yer alan filmlerin detaylarına (fragman, fotoğraf, kadro) başlıklarda bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Yabancı Film

Radyoaktif - Radioactive (2019)

Marjane Satrapi'nin yönettiği Biyografi türündeki Radyoaktif filminin başrollerini Rosamund Pike ve Sam Riley paylaşıyor. Kitap uyarlaması olan filmde, Nobel ödüllü Marie Curie, daha gençken 1893'de kendisi gibi bilim insanı olan Pierre Curie ile tanışır. Evlenip iki kız çocuğu büyüten çift, 1903'te radyumu keşfederek birlikte Nobel ödülü kazanır ve bilimin seyrini sonsuza dek değiştirir. Kocasının ölümünün ardından araştırmalarına devam eden Marie, bir diğer ünlü bilim insanı Paul Langevin ile ilişkisi olduğu için skandallara davetiye çıkarır. Ancak Marie'nin bilime olan bağlılığı ve dünyayı değiştiren keşiflerle birlikte gelen sorumluluk her şeyi gölgede bırakacaktır...

After Paramparça - After We Collided (2020)

Roger Kumble'ın yönettiği devam filminde, oyuncu Josephine Langford ve Hero Fiennes Tiffin ikilisi tekrar bir araya geliyor. Aralarındaki tutkuya rağmen gelgitli bir ilişkiye sahip olan Tessa ile Hardin'in arasındaki çalkantılı ilişki koptuktan sonra genç kadın hayatına yeni bir yön vermek için çabalarken ikilinin yolları tekrar kesişiyor.

Scoob! (2020)

Hanne-Barbera'nın animasyon serisi olan Scooby-Doo'nun sinema filminde, Shaggy ve köpeği Scooby-Doo'nun arkadaşlığının nasıl başladığı, Gizem Avcıları ekibinin üyeleriyle nasıl bir araya geldikleri anlatılıyor. Tanışma faslından yıllar sonra Gizem Avcıları, bugüne kadar rastlamadıkları kadar büyük bir gizemle karşı karşıya kalır. Hayalet köpek Cerberus’un dünyayı tehdit etmek üzere ortaya çıkması planlanmaktadır. Bu küresel tehdidi durdurmak için zamanla yarışan çete üyeleri, Scooby’nin gizli mirasını ve düşünebileceklerinden çok daha büyük olan destansı kaderini keşfederler.

Ajan Jade Black - Agent Jade Black (2020)

Terry Spears'ın yazıp yönettiği Aksiyon filmi Ajan Jade Black, biyolojik bir silahın peşine düşen yetenekli kadın ajan Jade Black'in yaşadığı macerayı anlatıyor. Yapımın başrollerini Katie Burgess ve Connie Franklin paylaşıyor. Genç bir kız olan Jade Black uluslararası seks ticaretinden kurtarılmış ve gizli bir hükümet suikastçisi olarak eğitilmiştir. Yetenekleriyle dikkat çeken genç ajan, kendisiyle benzer bir geçmişe sahip olan firari ajan Elle'in peşine düşmekle görevlendirilir. Elle, biyolojik bir silahla insan kaçakçıları başta olmak üzere zengin insanları peşine düşmüştür.

Vizyona Giren Filmler 18 Eylül 2020 Tanıtım Filmi

Yerli Film

Ben Böyle Şansın (2020)

Samet Çakırtaş'ın yönettiği Ben Böyle Şansın adlı yerli film, Hikmet ve Salim adlı iki arkadaşın iki yakalarını bir türlü bir araya getirememesi hikâyesi üzerine kurulu bir Komedi filmi. Özgür Esat Şentürk ve Umut Oğmen'in başrollerini paylaştığı filmde; Hikmet ve Salim, hayat yolunda şansları yaver gitmeyen iki arkadaştır. Salim, stajyer olarak çalıştığı şirkette terfi alır. Artık yöneticisi olduğu şirket iflas edince büyük bir borcun altına girer... Hikmet sevdiği Yağmur’a aşkını ilan etmek için fırsat kollamaktadır. Fırsat çıkar ancak bu sırada bir grup serseriden dayak yer. Yaşadıkları şanssızlıklardan bıkan iki arkadaş, hayatlarına son vermeye karar verir. Ancak bu kararı uygulamaları şans yanlarında olmayınca hiç kolay olmayacaktır.

2 yorum:

  1. Radyoaktif ismini görünce felaket filmi filan aklıma geldi, Marie Curie'nin hayatıymış. Kesinlikle izlemek isterim daha ilkokuldayken Tina dergisi çıkardı o zamanlar tüm sayılarını almıştım onda çizgi romanı çıktığından beri hayranım. Ancak filmin ismini hiç beğenmedim. Eline sağlık Zülalciğim, sevgiler. :)
    Not: Blogger bozulmuş, eskisi gibi gelemiyorum ziyaretlere:( kusura bakma:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde Abla, felaket filmi deyince aklıma fragmandan bir sahne geldi. Orada ikinci dünya savaşı ve atom bombasıyla ilgili bölümler yer alıyor. Radyoaktivitenin keşfi ve sonrasındaki adımları atom bombası atılmasına kadar izlersek akla felaket filmi gelmesi normal bence. :) Blogger sorunundan haberim var. Geçen geldiğimde okumuştum. Hala düzelmemesine üzüldüm. En kısa zamanda yoluna girer umarım.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön