14 Eylül 2020 Pazartesi

Ben Böyle Şansın

BEN BÖYLE ŞANSIN

Samet Çakırtaş'ın yönettiği, senaryosunu Serkan Ertem'in kaleme aldığı Ben Böyle Şansın adlı yerli film, Hikmet ve Salim adlı iki arkadaşın iki yakalarını bir türlü bir araya getirememesi hikâyesi üzerine kurulu bir Komedi filmi. Özgür Esat Şentürk ve Umut Oğmen'in başrollerini paylaştığı ve 106 dakika süren yapım bu hafta sonu vizyona giriyor.

Ben Böyle Şansın
Ben Böyle Şansın 2020 Afiş

Ben Böyle Şansın (2020) Konusu:

Hikmet ve Salim, hayat yolunda şansları yaver gitmeyen iki arkadaştır. Uzun süre bir şirkette stajyer olarak çalışan Salim, sonunda beklediği terfi haberini alır ve yönetici olur. Ancak hayallerine kavuştuğunu düşündüğü gün şirket iflas eder ve büyük bir borcun altına girer. Parayı bulamazsa hapse girecektir. Hikmet ise gönlünü kaptırdığı Yağmur’a aşkını ilan etmek için uzun zamandır bekler. Tam beklediği fırsatı yakalayıp, Yağmur’u zor bir durumdan kurtaran Hikmet, bu sırada bir grup serseriden dayak yer. Yaşadıkları şanssızlıklardan bıkan iki arkadaş, hayatlarına son vermeye karar verir. Ancak bu kararlarını uygulamak şans yanlarında olmayınca hiç kolay olmayacaktır.

Ben Böyle Şansın (2020) Fragman
Vizyon Tarihi: 18 Eylül 2020

Yönetmen: Samet Çakırtaş / Senaryo: Serkan Ertem / Görüntü Yönetmeni: İzzet Bayır / Müzik: Gürkan Çakıcı, Erkan Akpınar / Dağıtımcı: CJ Entertainment Turkey / Şirket: Art İstanbul / Türkiye / 2020 / Süre: 1s 36dk / Komedi, Gençlik

Oyuncu Kadrosu:

Özgür Esat Şentürk, Umut Oğmen, Zeliha Çakırtaş, Akın Ayvaz, İlknur Aygün, Ziya Can, Taner Boz, Mert Kortun

1 yorum:

  1. ay türk sineması artık hep komedi yapıyooo, furya bu herhaldeee :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön