12 Eylül 2020 Cumartesi

After Paramparça

AFTER PARAMPARÇA

Anna Todd'un çok okunan roman serisinden, ilki geçen yıl sinemaya uyarlanan filmin devamı olan After Paramparça 18 Eylül 2020 günü vizyona giriyor.

after we collided
After Paramparça 2020 Afiş

İkinci filmde çekirdek kadro korunurken yönetmen değişikliği gerçekleştirildi ve devam filmini Roger Kumble yönetti. Josephine Langford ve Hero Fiennes Tiffin'in başrolde oldukları yapımda, aralarındaki tutkuya rağmen gelgitli bir ilişkiye sahip olan Tessa ile Hardin'in hikâyesi anlatılmaya devam ediyor. 

After: Paramparça 2020
After Paramparça 2020 Hero Fiennes Tiffin ve Josephine Langford


After Paramparça - After We Collided (2020) Konusu:

Tessa ve Hardin arasındaki çalkantılı ilişki koptuktan sonra genç kadın, Vance Yayınevi'nde staja başlar. Bu iş onun güvenini yeniden kazanmasına neden olur. Washington Central Üniversite'ndeki çalışmalarına da odaklanır.

After; Paramparça
After Paramparça 2020 Josephine Langford

Tessa'nın mail yoluyla irtibat kurduğu Kimberly onu sıcak bir şekilde karşılar, şirketle tanıştırır ve onunla arkadaş olur. Tessa, şirket sahibinin sağ kolu olan Trevorla ilginç bir ilk karşılaşmadan sonra yakınlaşır.

After: Paramparça
After Paramparça 2020 Dylan Sprouse

Trevor biraz kibirli olmasına rağmen var olan nitelikleri Tessa'nın Hardin'de bulamadığı özelliklerdir. Ancak ne Hardin ne de Tessa birbirlerini akıllarından çıkaramazlar. Hardin, kirli geçmişi ve çocukluk travmalarından ancak Tessa'yı gerçek anlamda geri kazandığında kurtulabileceğine inanır. Ve Tessa’yı geri kazanmak ister ancak değişebilecek midir? Sonunda kaçınılmaz olan gerçekleşir ve rakip erkekler arasında çatışma başlar. Genç kadın ikisi arasında bir karar vermek zorunda kalacaktır.
 
After: Paramparça
After Paramparça 2020 Hero Fiennes Tiffin


Vizyon Tarihi: 18 Eylül 2020
Diğer Adı: After We Collided / Yönetmen: Roger Kumble / Senaryo: Anna Todd, Mario Celaya / Kitap Uyarlaması: Anna Todd / Görüntü Yönetmeni: Larry Reibman / Müzik: Justin Caine Burnett / Dağıtımcı: Chantier / ABD / 2020 / Süre: 105 dakika / Dram, Romantik / tt10362466

After Paramparça - After We Collided (2020) Orjinal Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Josephine Langford (Tessa Young rolünde)
Hero Fiennes Tiffin (Hardin Scott)
Louise Lombard (Trish Daniels)
Dylan Sprouse (Trevor Matthews)
Candice King (Kim)
Selma Blair (Carol Young)
Charlie Weber (Christian Vance)
Shane Paul McGhie (Landon Gibson)

Serinin İlk Filmi:
After (2019) Yönetmen Jenny Gage

4 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön