16 Eylül 2020 Çarşamba

Cin Baskını

CİN BASKINI

Eylül 2020 ayının son haftasında vizyona girmesi beklenen Cin Baskını filminin yönetmenliğini Kadir Genç üstlendi. Korku türündeki filmin senaryosu yine Kadir Genç tarafından yazıldı. 

Cin Baskını Korku Filmi
Cin Baskını 2020 Afiş

Özellikle 2000'li yıllardan sonra cin temalı korku filmleri çok çekilir oldu. Bu durum kimilerince bir furya olarak değerlendirildi. Ancak sinemaların dinamik kalmasını sağlayan bu filmler sevenleri tarafından sadakatle takip ediliyor. Cinler konusunun işlendiği yerli Korku filmi Cin Baskını, okul arkadaşı Ziynet'in başarılarını kıskanan Alev'in ona karşı farklı büyülere başvurmasıyla gelişen olayları hikâye ediyor.

Cin Baskını
Cin Baskını 2020 Kara Çarşaflılar

'Kara Çarşaflılar'ın beyazperdeye konuk olduğu cin temalı yapımda, Yağmur Çapal, Neslişah Ertürk, Göknil Gök ve Uğur Elaldı önemli rolleri üstleniyor. 

Cin Baskını (2020) Konusu:

Ziynet ve Alev aynı okulda okumaktadır. Alev, arkadaşı Ziynet’in okuldaki başarısını ve insanlarla olan ilişkilerini kıskanmaktadır. Alev, Ziynet’in mutsuzluğu için farklı büyülere başvurur. Ancak bu yaptıkları bambaşka sorunlara yol açacaktır.

Cin Baskını (2020) Fragman


Vizyon Tarihi:  -
Yönetmen - Senaryo: Kadir Genç / Görüntü Yönetmeni: Cengizhan Demir / Müzik: Serdar Güdücü / Dağıtımcı: MC Film / Yapım: Makinist Film / Türkiye / 2020 / Süre: 1s 6dk / Korku / tt12581902

Oyuncu Kadrosu:
Yağmur Çapal, Neslişah Ertürk, Göknil Gök, Uğur Elaldı, Sanam Rahmani, Helin Bilenler, Sona Hudarberdiveya, Aysel Günay, Ergün Günay, Niyazi Ayaydın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön