17 Eylül 2020 Perşembe

Lanetli Kardeş

LANETLİ KARDEŞ

Sam Barrett'in üçüncü filmi olan Lanetli Kardeş, tuvale aktardığı resimlerin bir dizi cinayetle bağlantılı olduğunu fark eden bir kızın hikayesini konu ediyor. Amanda Woodhams'ın başrolünü oynadığı Korku, Gerilim, Gizem türündeki yapım 106 dakika sürüyor. Lanetli Kardeş - Dark Sister, yönetmenin 2014 yılında çıkan Sororal adlı filminin yeniden çevrimi olarak karşımıza çıkıyor.

Lanetli Kardeş Dark Sister
Lanetli Kardeş 2018 Afiş


Lanetli Kardeş - Dark Sister (2018) Konusu:

Genç bir kadın olan Cassie, annesinin öldürülmesiyle travma geçiren sorunlu bir sanatçıdır. Kâbuslar gören Cassie, bunları tuvale aktarmaya başlar. Genç kadın, bir süre sonra çizdiklerinin gerçek hayatta işlenen cinayetler olduğunu fark eder. Bu sırada arkadaşları ve aile üyelerinin teker teker ölmeye başlaması ise işlerin iyice karışmasına neden olur. Çizdikleri ile katil arasında bir bağlantı olduğunu fark eden Cassie, cinayetleri durdurmak ve kendisini bu kâbustan kurtarmak için geçmişi ile yüzleşmek zorundadır.

Lanetli Kardeş - Dark Sister (2018) Orjinal Fragman 

Vizyon Tarihi:  6 Ağustos 2021 
Diğer Adı: Dark Sister / Yönetmen: Sam Barrett / Dağıtımcı: Kurmaca Film / Şirket: BMS Film / ABD / 2018 / Süre: 1s 36dk / Korku, Gerilim, Gizem / tt9154776 / 18+

Oyuncu Kadrosu:
Amanda Woodhams (Cassie rolünde)
Nicola Bartlett (Dr. Sosa rolünde)
Austin Castiglione (Brian rolünde)
Liam Graham (Trent Melville rolünde)

Güncelleme: 6 Ağustos 2021
Vizyon tarihi 6 Ağustos 2021 olarak değişti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön