11 Temmuz 2016 Pazartesi

Soygun - Braqueurs (2015)

Soygun - Braqueurs (2015) 

Yönetmenliğini Julien Leclercq'in üstlendiği Dram, Gerilim, Suç türündeki Soygun - Braqueurs (2015) filmi 15 Temmuz 2016 günü vizyona giriyor. Senaryosunu Julien Leclercq ve Simon Moutairou birlikte yazdıkları Fransa yapımı olan film 81 dakika sürüyor. Görüntü yönetmenliğini Philip Lozano'nun yaptığı filmin diğer bir ismi ise "The Crew".

Soygun - Braqueurs (2015) Oyuncular: 

Sami Bouajila (Yanis Zeri), Guillaume Gouix (Eric), Youssef Hajdi(Nasser), Redouane Behache (Amine Zeri), David Saracino (Franck), Kahina Carina (Nora Zeri), Alice de Lencquesaing (Audrey), Baya Belal (Khadidja Zeri, la mère), Steve Tientcheu (Adama), Kaaris (Salif), Antonin Brunelle-Rémy (Bastien), Mohid Abid (Redouane), Narcisse Mame (Bilal (as Narcisse Mamé), Jeanne Bournaud (Marion), Rabah Nait Oufella (Rudy)


Soygun - Braqueurs (2015) Konusu: 

Bir soygun çetesini yöneten Yanis başarılı işler çıkarmaktadır. Kazandıkları kolay para o ve elemanları için bir sorun teşkil etmez ve işlerini iyi giderken Yanis'in kardeşi Amin, çete elemanlarının huzursuz olmasına neden olur. Amin payına düşenin az olduğunu düşünmektedir. Bir soygun sonrasında ortadan kaldırması gereken silahı bir uyuşturucu çetesine satar. Silahın yakalanması soygunda kullanıldığının anlaşılmasına sebep olur. Uyuşturucu çetesi silahı koz olarak kullanarak Yanis'i kendileri için bir soygun yapmaya zorlar. Başardıkları bu soygundan sonra uyuşturucu çetesi onların peşini bırakmaz. tt4428728

1 yorum:

  1. Aksiyonu bol olan bir filme benziyor çok d'a severim Zulalcim :) filmi senden öğrendim eşime de söyleyeyim :) teşekkürler canımmm... Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön