12 Temmuz 2016 Salı

Sultan (2016)

Sultan (2016)

Ali Abbas Zafar'ın yönetmenliğini yaptığı Hindistan yapımı olan Sultan (2016) filmi 15 Temmuz 2016 günü vizyona giriyor. Senaryosunu Ali Abbas Zafar ve Aditya Chopra'nın yazdığı film, Aksiyon, Dram, Romantik türlerinde ve 170 dakika sürüyor. Görüntü yönetmenliğini Artur Zurawski'nin yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Salman Khan (Sultan Ali Khan), Anushka Sharma (Aarfa Hussain), Kumud Mishra (Barkat Hussain-baba), Marko Zaror (Marcus, finalist güreşçi), Randeep Hooda (Fateh, Sultan'ın antrenörü), Tyron Woodley (Tyron, Güreşçi), Marrese Crump (Marrese), Brahim Achabbakhe (Brahim) yer alıyor.


Sultan (2016) Konusu:

Sultan Ali Khan, Haryana adında küçük bir kasabada yalnız yaşayan orta yaşlı bir güreşçidir. Kazandığı bölgesel şampiyonluklar ona yetmemekte, günün birinde olimpiyat şampiyonu olabilmenin hayallerini kurmaktadır. Aynı kasabada yaşayan güreş antrenörü Barkat'ın kızı olan Aarfa'nın güreş sporunda kendine göre hedefleri vardır. 8 yıl önce Sultan ve Aarfa arasında başlayan ancak kariyer hedefine takılan bir yakınlaşma olmuştur. Sultan karşılaştığı zorluklara ve içine düştüğü zor duruma rağmen, geçmişte yaptığı hataların üstesinden gelerek hem arenada, hem de özel hayatında gerçek bir dövüşçü gibi mücadele etmeyi öğrenecektir. tt4832640
3 saate yakın süren film, Hintli güreşçilerin hayatlarının çevresinde geçiyor.

1 yorum:

  1. Zülal koşarak geldim :)) Sultan'ı yeniden mi çekmişler diye :)) (Türkan Şoray-Bulut Aras) Kendime gülerek gidiyorum :))

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön