10 Temmuz 2016 Pazar

Simülasyon - The Call Up (2016)

Simülasyon - The Call Up (2016)

Charles Barker'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği İngiltere yapımı Simülasyon - The Call Up (2016) filmi 15 Temmuz 2016 günü gösterime giriyor. Görüntü yönetmenliğini John Lee'nin yaptığı film, Bilim Kurgu, Aksiyon türlerinde ve 90 dakika sürüyor.


Simülasyon - The Call Up (2016) Oyuncuları: 

Morfydd Clark (Shelly), Christopher Obi (The Sergeant (as Christopher Obi), Parker Sawyers (Str8 Shoot3r / Andre), Dino Fazzani (Terörist), Tom Benedict Knight (Marco), Boris Ler (T3rrorist#1 / Zahid), Max Deacon (Soxxx_1 / Carl Anderson), Adriana Randall (Taylor), Ali Cook (Edward), Greg Kolpakchi (Terörist), Malcolm Modele (Terörist), Mac Pietowski (Terörist), Chris Cusick (Terörist), Douggie McMeekin (Adam), Gary John Barber (Rus Terörist)

Simülasyon - The Call Up (2016) Konusu:

İnternette online olarak oynanan savaş oyunlarında usta olan bir grup genç, oyunun yeni versiyonunu denemek üzere esrarengiz bir turnuvaya katılır. Turnuvayı kazanan 100.000 $ ödülün sahibi olacaktır. Oyun için tasarlanan kıyafetleri giydiklerinde, kendilerini gerçeğinden ayırt edilemeyen bir ortamda ve bir oyunun ortasında bulacaklardır. tt3923388

8 yorum:

  1. Afişi çok etkileyici, konusu da güzele benziyor. Ama bu aralar aksiyondan daha çok romantik komediler ilgimi cekiyor :). Tabii senin tavsiyelerine göz atmadan geçemiyorum 😊 Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Romantik Komedi türünü bende seviyorum. Gerilmeden sıkılmadan izlerim bulursam. Arada sinemalara geliyor bu tür filmler. Teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  2. Farklı bir konuya sahip ilgimi çekti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanını izledim Naz, film fena görünmüyor. İmdb puanının oluşmasını bekliyorum. Bakalım beğenilecek mi? Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. Bazı konular, mesela havacılık konuları elbette ayrıntıları,içeriği belki de hiç bilinmeden çekildiğinden bilenlerce izlenince çok aykırı hatta saçma şeyler yakalanıyor. Aksiyon mu :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin türünün yanlış olduğunu mu düşünüyorsunuz, tam anlayamadım Ayşei Hanım.

      Sil
  4. Tam günümüz filmi olmuş. Oyun çılgınlıklarının başa ne getirdiğini son dönemde de okuduk hepbirlikte. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halbuki oyun oynanacak saatler boyunca yapılacak bir çok şey bulunabilir. Bilgisayar oyunları tam bir esaret kaynağı.
      Geçen yıl Pixel isminde bir film çıkmıştı piyasaya. Minecraft'ın oyunlarının ortaya çıkışının 30 yılı nedeniyle çekilmişti yanılmıyorsam. Bizim çocukluğumuz sokakta geçti ama şimdiki şehir çocuklarının hali kötü. Sanırım filmde de gelecek nesil oyunların nasıl olacağı kurgulanmış.
      Oyun oynarken yemeyi içmeyi unutup ölen birini hatırlıyorum Dilek. Çinli diye kalmış aklımda. Çok fena bir durum!

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön