29 Haziran 2016 Çarşamba

Üç Harfliler 3: Karabüyü (2016)

Üç Harfliler 3: Karabüyü (2016)

Yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Mestçi'nin üstlendiği yerli Korku filmi Üç Harfliler 3: Karabüyü (2016), 1 Temmuz 2016 günü vizyona giriyor.

Üç Harfliler 3: Karabüyü (2016) Oyuncuları:

Deniz Gündoğdu, Seda Oğuz, Metin Yıldırım, Özay Fecht, Merve Ateş (Çocuk Oyuncu), Sedat Develik, Nefise Seda Yanık, Yücel Tunca, Gülşah Tütel, Fatma Nilgün İslamoğlu.


Üç Harfliler 3: Karabüyü (2016) Konusu:

Alev, anne ve babasını kaybettikten sonra çocukluğunun da geçtiği evde artık yaşamak istemez ve evini kiraya vermeye karar verir. Yeni kiracıları, yeni evli bir çift olan Dilek ve Kadir geçmişlerinde tüyler ürperten deneyimler yaşamıştır. Onların eve taşınmasıyla Alev, kocası Erol ve kızları Eda'nın hayatı kâbusa dönüşecektir. Alev'in bir rastlantı sonucu gittiği falcı kadın onun yıldızname falına bakar. Falda çıkanlar kiracıları hakkında yeni şeyler öğrenmesine sebep olur ancak öğrendikleri ona çare olmaktan ziyade daha çok belayı beraberinde getirecektir... tt5753212
***
Murat Toktamışoğlu’nun ilk iki filmini yönettiği serinin üçüncüsünü bu kez Alper Mestçi yönetti.

Üç Harfliler Serisinin Tüm Filmleri: 
- Üç Harfliler: Marid (2010)
- Üç Harfliler 2: Hablis (2015)
- Üç Harfliler 3: Karabüyü (2016)

2 yorum:

  1. Türk sinemasinda son zamanlarda moda oldu bu korku filmleri :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Korku filmlerini merak eden bir kesim mutlaka oluyor... Korku benliğimizin bir parçası, beslemek lazım. :) Teşekkür ederim Derya Hanım :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön