11 Mayıs 2016 Çarşamba

Oflu Hoca'nın Şifresi 2 (2016)

Oflu Hoca'nın Şifresi 2 (2016)

Adem Kılıç'ın yönettiği devam filmi niteliğindeki Oflu Hoca'nın Şifresi 2 (2016), 13 Mayıs 2016 günü vizyona giriyor. Komedi türündeki filmin görüntü yönetmenliğini Eyüp Boz üstleniyor. Senaryo ise Uğur Kandemir Arpacı, Zeynep Kaya ikilisinin imzasını taşıyor. Filmin önemli rollerinde Çetin Altay, Köksal Engür, Seymen Aydın, Mehtap Bayri, Nihan Büyükağaç, Basak Dasman, Buket Dereoğlu, Eser Eyüboğlu, Ayşegül Günay, İsrafil Köse, Asena Ongan ve Ahmet Varlı isimli oyuncular yer alıyor.

Oflu Hoca'nın Şifresi 2 (2016) Konusu:

Ahmet, başkanlığı kaptırdığı için hala Oflu’ya öfkelidir. Oflu Hoca yüzünden hem itibar hem para kaybetmiştir. Tekrar başkan olmanın yollarını ararken zengin müteahhit İdris, oğlu Şaban’a Nur’u ister. Ahmet kendini kurtarmak için hemen kabul eder. Durumu öğrenen Kadir ve Oflu Nur'u kaçırmaya karar verirler. Ama Nur’u kaçırayım derken yanlışlıkla Ahmet’in halasını kaçırırlar. Hala, Ali Osman’a evvelden beri aşıktır, onunla evlenmek ister. Ama Ali Osman buna yanaşmaz. Hala Ali Osman’ı ikna ederse Arsin’deki arsaları Ahmet’in üstüne yapacağını söyler. Teklifi duyan Ahmet hemen çark eder, Oflu’ya babasını bu evliliğe ikna ederse Nur'u Kadir'e vereceğini söyler. Ama aklında başka bir plan vardır. Nikah hazırlıkları başlar. Ahmet’in keyfi yerindedir. Önce Emine halayla Ali Osman’ın nikahını kıydıracak sıra Kadir ve Nur’un nikahına geldiğinde nikah kıyılmadan duruma el koyacaktır. Niyeti Nur’u Şaban’la evlendirmektir. Ama planı ters teper, Ali Osman, Oflu Ahmet'in hinlik peşinde olduğunu anlamış, ona oyun oynamıştır. İmdb Linki: tt5671310
Adem Kılıç'ın yönettiği filmler:
- Sümela'nın Şifresi Temel (2011)
- Moskova'nın Şifresi Temel (2012)
- Oflu Hoca'nın Sifresi (2014)
- Oflu Hoca'nın Şifresi 2 (2016)

12 yorum:

  1. Zulalcim ne kadar cok film gosterime giriyor, sayende gec de olsa haberdar oluyorum :) Emegine saglik arkadasim. Turk filmlerimiz de almis basini gidiyor, ne kadar guzel. Sende bizlere sunarak cok destek oluyorsun. Tesekkurler canim, Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Bu tam eşimin tarzı bir film, ben sıkılıyorum bu tür filmleri seyrederken..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yönetmenin Sümela'nın Şifresi filmini izlemiştim. Diğer filmleri izleme imkanım olmadı ama fragmandan anladığım kadarıyla aynı tarzı devam ettiriyor yönetmen.
      Arada özlü sözlerde olduğundan erkeklere bırakalım biz bu tarz komedileri :)

      Sil
  3. Ben benzer bu şifreli oflu filmleri sıkıcı buluyorum. Sanırım biraaz farklı bir mizah anlayışım var...

    YanıtlaSil
  4. Komedi filmlerini seviyorum ama bazen yoruluyorum izlerken. O kadar olay o kadar kişi takip edemiyorum. Yine de izlemeden karar vermemeli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanlar ipucu veriyor bir de onları izlemeli aslında... Teşekkür ediyorum:)

      Sil
  5. Fragmanları bizim evde gösterime başladı :) Teşekkürler Zülal!

    Tempon hiç düşmesin, vizyon fena hızlı :)))

    YanıtlaSil
  6. Ben bu filmleri sevemedim ne yalan söyleyeyim. Çok basit geliyor bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vizyon dışı bir iki film yazacağım, o yazılara beklerim :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön