10 Mayıs 2016 Salı

Dadaş 2016

Dadaş (2016) 

Selim Kemal Dağlı'nın yönetmenliğini yaptığı Dadaş 2016 filmi 13 Mayıs 2016 günü gösterime giriyor. Aynı zamanda yapımcı olan Murat Yıldırım'ın senaryosunu yazdığı film, Aksiyon, Dram türündeki ve 90 dakika sürüyor.
***
Dadaş (2016) filminin kadrosunda Murat Yıldırım, Olga Fabi, Ümit Acar, Tuğrul Dilhan Arslan, Volkan Bora Dilek, Halit Karaata,Yılmaz Şerif, Ömür Aslan ve Ulvi Yiğit isimli oyuncular yer alıyor. Çekimlerinin büyük bölümü ve galası Antalya'da yapılan filmin bir sonraki gala adresi ise Erzurum (12 Mayıs 2016) olacak.

Dadaş (2016) Filminin Konusu:

Dadaş kod adlı memur, devletin önemli bir memurudur. Devletin Mafya'ya savaş ilan etmesiyle hedef haline gelen Dadaş ve ailesi saldırıya uğrar. Dadaş, yapılan saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulur. Yaralandığı için malulen emekliliğe sevk edilir. Dadaş bu olaylardan dolayı hırslanır, Çeçenistan'a gider. Orada aldığı eğitimler sonucunda operasyonlara katılır. Dadaş, Bakanı hedef alan tetikçiyi durdurmayı başarabilecek midir?
Film, Murat Yıldırım'ın ifadesiyle kısaca; "Uluslararası bir tetikçinin hazin hayat hikâyesini anlatıyor."
İmdb Linki: tt5671264

4 yorum:

  1. Ne kadar çok yeni Türk filmi var. Konu da bol nasil olsa günümüzde. Yapimcilar problem yasamiyordur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 80 darbesinden sonraydı hatırlıyorum da yılda üretilen filme sayısı o kadar azdı ki. O yokluk günlerinden sonra bu kadar çok film yapıldığı için sevinmeli miyiz bilmiyorum.

      Sil
  2. Valla hızınıza yetişemiyorum Zülal Hanım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çarklar hızlı dönüyor ben sadece ayak uydurmaya çalışıyorum Emel Hanım. Elçiyim yani :))

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön