Gezginler etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster
Gezginler etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster

22 Temmuz 2021 Perşembe

Gezginler

GEZGİNLER | VOYAGERS

Neil Burger'in yazıp yönettiği Macera, Gerilim, Bilim Kurgu türündeki Gezginler adlı filmi, 23 Temmuz 2021 günü vizyona giriyor. Konusu bir uzay gemisinde geçen yapımın çekimleri tek mekanda gerçekleştirilmiş. 
Gezginler Voyagers
Gezginler 2021 Afiş

Kadrosunda Tye Sheridan, Lily-Rose Depp (Johnny Depp'in kızı) ve Colin Farrell'in yer aldığı yapım dünyadaki yaşamın tehlikeye girmesiyle çok uzak bir gezegene doğru yola çıkan bir grup insanın başından geçen olayları anlatıyor. Konunun ilginç ancak oyuncularının vasat oyunculuk sergilediği şeklinde yorumlara sahip olan yapım, genç insanların doğalarında bulunan ilkel duyguları keşfetmesini de filme taşıyor.

Konusu uzayda geçen Life (2017)  ve Passengers (2016) filmleri de ilginizi çekebilir.


Gezginler
Gezginler 2021 Colin Farrell

Gezginler - Voyagers (2021) Konusu:

Dünya ölürken, koloni kurmak için yaşam potansiyeli olan bir gezegene doğru, 2063 yılında 30 kişilik bir ekip yola çıkar. 86 yıl sürecek olan yolculuğa çevreden izole olarak laboratuvar ortamında yetişmiş çok genç insanlar ve eğitmenleri katılmıştır. Kendilerine verilen görev ise henüz doğmamış olan çocuklarını, nesillerini yeni gezegene ulaştırmaktır. Eğitmenleri olan Richard bu göreve gönüllü olarak katılmıştır. Genç mürettebat görevle ilgili rahatsız edici sırları öğrendiğinde itaat için yetiştirilmiş olmalarına rağmen yaşananlara meydan okurlar. Gemideki yaşam gençlerin içindeki ilkel duyguların açığa çıkmasıyla kaosa sürüklenecektir.

Gezginler
Gezginler 2021, Tye Sheridan ve Lily-Rose Depp

Neil Burger Filmografisindekiler;
2017 - Olacak İş Değil (The Upside) (Fransız 'Can Dostum' filminin yeniden çevrimi...)
2014 - Uyumsuz 
2011 - Limit Yok 
2006 - Sihirbaz (The Illusionist)

Vizyon Tarihi: 23 Temmuz 2021
Diğer Adı: Voyagers / Yönetmen - Senaryo: Neil Burger / Görüntü Yönetmeni: Enrique Chediak / Müzik: Trevor Gureckis / Dağıtımcı: TME Films / ABD / 2021 / Süre: 108 Dakika / Macera, Gerilim, Bilim-Kurgu / tt9664108
Gezginler - Voyagers (2021) Türkçe Altyazılı Fragman

Oyuncu Kadrosu:
Tye Sheridan (Christopher rolünde)
Lily-Rose Depp (Sela)
Fionn Whitehead (Zac)
Colin Farrell (Richard)
Archie Madekwe (Kai)
Archie Renaux (Alex)
Madison Hu (Anda)
Isaac Hempstead Wright (Edward)
Chanté Adams (Phoebe)
Quintessa Swindell (Julie)
Viveik Kalra (Peter)
Laura Dreyfuss (Tüp Bebek Teknisyeni)
Devamını Oku »
Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön