23 Temmuz 2021 Cuma

Vizyona Giren Filmler 23 Temmuz 2021

VİZYONA GİREN FİLMLER 23 TEMMUZ 2021

Bu hafta ikisi yerli olmak üzere toplamda dört yapım vizyona girdi. Vizyona giren filmler 23 Temmuz 2021 filmlerinin detaylarına başlıklarda bulunan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Vizyona Giren Filmler 23 Temmuz 2021

Yabancı Film

Gezginler - Voyagers (2021)

Neil Burger'in yazıp yönettiği Macera, Gerilim, Bilim Kurgu türündeki Gezginler, dünyadaki yaşamın tehlikeye girmesiyle çok uzak bir gezegene doğru yola çıkan bir grup insanın başından geçen olayları anlatıyor. Colin Farrell'in de yer aldığı yapımın konusunun tamamı bir uzay gemisinde geçiyor.

Arınma Gecesi Sonsuza Dek - The Forever Purge (2021)

Everardo Gout'un yönettiği ve James DeMonaco'nun senaryosunu yazdığı The Purge serisinin 5. bölümünün konusu Teksas'ta geçiyor. Bir yer altı hareketinin üyeleri artık tek gecelik anarşi ve cinayetle tatmin olmadıklarında, bitmeyen bir kargaşa ve katliam ile Amerika’yı ele geçirmeye karar veriyor ve çığır açan yeni bir alana atılım yapıyor. Hiç kimse güvende değil!

Yerli Film

Plaza (2020)

Anıl Gelberi'nin yazıp yönettiği Dram türündeki yerli film, boş durumdaki bir plazada güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan, atanamamış öğretmen Emre'nin iş yerinde başına gelenleri anlatıyor.

Lanetli Anlaşma (2021)

Atakan Şatıroğlu'nun yönettiği korku türündeki film, sevdiği kızlara ihanet eden iki kardeşin başına gelen doğaüstü olayları anlatıyor. Kendilerine miras kalan evi satmadan önce macera olsun diye iki kızla birlikte giden iki kardeş hayatlarının hatasını yaptıklarından habersizdir.

2 yorum:

  1. hım hepsi izlenebilir. dördüncü herhalde idare ederdir yine de :) korku severim hiç kaçırmam yaaaa :) film yazımdaki çılgın baskın oyuncusu dany boon un diğer filmi un plan parfait de çok tatlı film, onu da izle :)

    sen benim her şeyimsin i yutupta izledim orda var :)

    YanıtlaSil
  2. Çılgın Baskın'ı izledim bile. :) Güldürdü beni. Dany Boon'un Un plain Parfait filmini senin listelerde görmüştüm. Onu da geçen haftalarda izledim. İkisi de tatlı filmlerdi. Yt de izlemek zor olacak ama Tolga'nınkine oradan bakacağım artık. Teşekkürler deep🙏🙋‍♀️

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön