41 Kere Maşallah (2022) etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster
41 Kere Maşallah (2022) etiketine sahip kayıtlar gösteriliyor. Tüm kayıtları göster

4 Haziran 2022 Cumartesi

41 Kere Maşallah (2022)

Yönetmenliğini Ahmet Kapucu'nun üstlendiği, Ulaş İnan Torun'un başrolde olduğu 41 Kere Maşallah (2022), âşık olduğu Pelin'e kavuşmak için üzerindeki büyüden 3 ay içinde kurtulması gereken Naci'nin yaşadıklarını perdeye getiriyor. Hep Yek, Malazgirt 1071 filmlerinden tanıdığımız 2506'nın yapımcısı olduğu Komedi türündeki yerli film 41 Kere Maşallah, 17 Haziran 2022 günü sinemalara geliyor.

41 Kere Maşallah (2022) Poster

Yönetmen Ahmet Kapucu Filmografisi:

Sinyalciler (2017)
Aşk Yolunda (2021)
Fazla Şaapma (2021)
Şeflerin Şefi (2021)

41 Kere Maşallah (2022) Konusu:

Naci'nin, âşık olduğu Pelin'e kavuşabilmesi için öncelikle üzerindeki büyüyü bozması gerekmektedir. Annesinin büyüyü bozmak için tavsiye aldığı kadın (Eylül Öztürk) Naci'nin doğum gününden önce 40 kadını kendisine bağlaması gerektiğini söyler. Naci'nin doğum gününe 3 ay kalmıştır. Çalışmalara başlayan kahramanımız bu işin kolay olmadığını kısa sürede anlar. Üstelik sevdiği kadına vakit ayıramaması yeni sorunların doğmasına neden olacaktır.

Fragman

Vizyon Tarihi: 17 Haziran 2022

Yönetmen: Ahmet Kapucu / Senaryo: Erkan Nurhan / Görüntü Yönetmeni: Yunus Emre Karadavut / Müzik: - / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: 2506 / Türkiye / 2022 / Süre: - / Komedi /

Oyuncu Kadrosu:
Ulaş İnan Torun (Naci)
Ekin Türkmen (Pelin)
Asuman Dabak (Anne)
Kemal Uçar
Eslem Akar
Tuncay Beyazıt
Deniz Oral
Aslı Bankoğlu
Eylül Öztürk
Devamını Oku »
Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön