2 Kasım 2021 Salı

Fazla Şaapma | Komedi

FAZLA ŞAAPMA (2020)

Ahmet Kapucu'nun yönetmenliğini üstlendiği Komedi türündeki Fazla Şaapma, 5 Kasım 2021 günü gösterime giriyor. Ömür Özdemir'in aynı adlı kitabından sinemaya uyarlanan filmin önemli rollerini Ömür Özdemir, Hakan Meriçliler, Fırat Albayram ve Ceyda Kasabalı paylaşıyor. Çekimlerinin bir bölümü Kuzey Kıbrıs'ta gerçekleştirilen yerli filmde yer alan 'İhtimaller Perisi' şarkısını ise Gökhan Türkmen yorumluyor.

'Her şey bir nedenle olur, olmuyorsa da bir nedeni vardır' sözünden yola çıkılarak çekilen film, hayatı fazla ciddiye alıp güzel şeyleri kaçırmamak için hayat mottosu 'fazla şaapma' olan kahramanımızın yorumuyla izleyiciye sunuluyor.

Fazla Şaapma 2020
Fazla Şaapma Komedi Afiş

Fazla Şaapma (2020) Konusu:

Babası öğretmen olan Ömür, askerlik sonrası dönemde işsiz kalmış, iş hayatına tutunmak için çeşitli yollar denemiştir. Bu dönemde Berrak'a gönlünü kaptıran Ömür, onunla evlenip bir yuva kurmayı düşler.

Fazla Şaapma (2020) Fragman

Vizyon Tarihi: 5 Kasım 2021
Yönetmen: Ahmet Kapucu / Senaryo: Ömür Özdemir'in Fazla Şaapma kitabından uyarlama / Müzik: Samet Önder Kök / Dağıtımcı: Chantiere / Yapımcı: Sonkare Medya / Türkiye / 2020 / Süre: 1 saat 42 dakika / Komedi / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Ömür Özdemir, Hakan Meriçliler, Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı, Selin Dumlugöl, Ayhan Taş

2 yorum:

  1. Bu pek benim tarzım değil.

    YanıtlaSil
  2. bu komediler genelde vasat oluyor ama keyif için izlenir tabii yine de :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön