12 Kasım 2022 Cumartesi

Müjdemi İsterim (2022)

MÜJDEMİ İSTERİM

Ahmet Kural ve Ecem Erkek'in başrollerini paylaştığı, hayat verdikleri Bulut ve Müjde karakterlerinin üzerlerine kalan bir cinayeti çözmek için çabaladıkları Komedi türündeki Müjdemi İsterim (2022), 18 Kasım 2022 günü sinemalara geliyor. Yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği yerli filmin yönetmenliğini ise Ömer Faruk Yardımcı yapıyor. Filmin önemli rollerinde ayrıca İlker Aksum ve Mehmet Özgür'de yer alıyor. Merak edenler için Ahmet Kural'ın filmlerinde partneri olan Murat Cemcir'in bu projede yer almadığını belirtelim.

Müjdemi İsterim (2022) Poster

Müjdemi İsterim (2022) Konusu:

Nişanından bir gece önce Müjde’nin çalıştığı kulübe giden Bulut’un karşısına eski sevgilisi çıkar ve hamile olduğunu söyler. Nişanlısı Leyla’dan ayrılmazsa basına giderek büyük gürültü çıkartacaktır. Açmaza düşen Bulut nişandan kaçmaya karar verir. Ancak arabasına saklanan davetsiz bir misafir vardır; Müjde. İkili, nişanda işlenen bir cinayet yüzünden polisin peşlerinde olduğunu öğrenir. Tek çareleri, bu cinayeti kendi imkanları ile çözüp suçsuz olduklarını kanıtlamaktır. Ancak zaman geçtikçe, yaşananların bir cinayetten çok daha fazlası olduğunu öğreneceklerdir.

Vizyon Tarihi: 18 Kasım 2022

Yönetmen: Ömer Faruk Yardımcı / Senaryo: Olcay Onur Kaya, Ömer Faruk Yardımcı / Görüntü Yönetmeni: Ferhat Öçmen / Dağıtım: UIP Türkiye / Yapım: TMC Film / Yapımcı: Erol Avcı / Türkiye / 2022 / Süre: 103 dakika / Komedi / 10+ 13A

Oyuncu Kadrosu:

Ahmet Kural (Bulut rolünde)
Ecem Erkek (Müjde)
Mehmet Özgür (Kazım)
İlker Aksum (Niyazi)
Bestemsu Özdemir
Levent Özdilek
Hakan Bilgin
Lale Başar
Şencan Güleryüz
İştar Gökseven
Ulviye Karaca
Alper Kadayıfçı
Selin Işık
Toprak Sağlam
Bahtiyar Engin
Fulden Akyürek
Seymen Aydın
Hakan Dinçkol
Özlem Türay
Tuğba Tutuğ
Caner Kadayıfçı

5 yorum:

  1. Ecem Erkek seviyorum ama Ahmet Kural'a karşı bi soğudum yani.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ecem Erkek çok tatlı, fragmanda bayıldım ona.
      Özürler dilense de pişman olunsa da bazı şeyleri sindirmek zor hakikaten.
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Bu arkadaşlar bir süredir beraber görünmüyor ve hatta farklı projelerde ayrı ayrı yer alıyorlar galiba.. Küstüler mi acaba:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 5-6 gün önce TRT 2'de bir röportaj yapıldı Murat Cemcir'le. Bu filmde olmadığının ayırdına o zaman vardım. Özellikle aradım ama bu projede yer almamış. Aklımda yanlış kalmadıysa yazma konusuna yoğunlaşıyor Cemcir. Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. bu tür komedilere sığındı iyice bizim yerli sinema :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön