13 Kasım 2022 Pazar

Barış Akarsu "Merhaba" (2022)

BARIŞ AKARSU

Geçirdiği bir trafik kazası sonucu 2007 yılında, 28 yaşındayken aramızdan ayrılan rock şarkıcısı Barış Akarsu'nun hayatının anlatıldığı Barış Akarsu "Merhaba" (2022) adlı yapım 18 Kasım 2022 günü vizyona giriyor. İsmail Ege Şaşmaz'ın başrolde olduğu filmin yönetmenliğini Mert Dikmen üstleniyor. Dram, Biyografi türündeki filmin yapımcılığını ise Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya üstleniyor.

Barış Akarsu "Merhaba" (2022) Poster

Barış Akarsu "Merhaba" (2022) Konusu:

Çocukluğundan beri şarkıcı olmak isteyen Barış, bir gün sahilde gitar çalıp şarkı söylerken tanıştığı İlhami’nin yarım ağız daveti üzerine ailesinin ve arkadaşlarının endişelerine rağmen soluğu Ereğli’de bir barda alır. Buraya şarkıcı olma hayalleriyle gelen Barış, bir anda kendini mekanın mutfağında çalışırken bulur. Ancak bu durum çok da uzun sürmeyecektir. Bir akşam mekanın solistinin sahneyi terk etmesiyle apar topar sahneye çıkan Barış, bir daha sahnelerden inmeyecektir… Ereğli’de hem hayatının aşkı Zeynep’le, hem de sahnelerle tanışan Barış; müzik ve aşk dolu bir yolda, hazin bir sona doğru adım adım ilerlemektedir.

Vizyon Tarihi: 18 Kasım 2022

Yönetmen: Mert Dikmen / Senaryo: Mert Dikmen, Can Anar / Görüntü Yönetmeni: Ersan Çapan / Müzik: Eser Taşkıran, Mehmet Can Erdoğan / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: Fikri Harika Prodüksiyon, Aytaç Medya / Türkiye / 2022 / Süre: 115 / Dram, Biyografi / 6+ 10A

Oyuncu Kadrosu:
İsmail Ege Şaşmaz (Barış Akarsu)
Almila Ada (Barış Akarsu'nun sevgilisi)
Hüseyin Avni Danyal (Barış Akarsu'nun babası)
Şafak Pakdemir
Burak Satıbol
Ebru Nil Aydın
Aslıhan Kapanşahin
Metin Coşkun

7 yorum:

  1. Barış Akarsu'yu severdim, sesi çok iyiydi. Hayat hikayesini merak ederdim. Oynadığı dizi vardı onu da severek izlerdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Barış Akarsu'nun dizisi de varmış, izlemedim ama şimdi bakınca Yalancı Yarim'i Puhu Tv'nin yayınlamaya başladığını öğrendim. Rahmetli olan Bülent Kayabaş'da rol almış filmde. Işıklar içinde uyusunlar.
      Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Barış Akarsu'yu çok severdim. Hem sanatçı hem de oyuncu olarak başarılı biriydi. Vefat haberini duyunca çok üzülmüştüm, hala da üzülüyorum. Nur içinde yatsın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kazanın olduğu kavşakla ilgili çok haber çıkmıştı. Çok tehlikeli bir yermiş ve başka canlar da almış. O kaza zihnimde hep taze kaldı benim.
      Çok teşekkür ediyorum.

      Sil
  3. Galiba buna gideceğiz, kızlarla hepimiz merak ediyoruz.

    YanıtlaSil
  4. izlerim tabisi barış sevilmez mi :)

    YanıtlaSil
  5. Yarışma zamanı da izlemiş ve bu çocuk kazanır demiştim. Filmi de izlemek isterim ☺️

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön