22 Ekim 2022 Cumartesi

Yıldızlara Bak (2022)

YILDIZLARA BAK

Bu yılın Şubat ayında Korku türündeki Arekalar (2022) adlı filmi sinemalarda gösterilen yönetmen Doruk Tüzel bu kez Dram, Romantik türlerindeki filmiyle seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Yıldızlara Bak (2022), doğum sırasında karısını kaybeden ve sonrasında çocuğunu terk eden Selim'in yıllar sonra kızıyla tekrar bir araya gelişinin hikayesini anlatıyor. Oyuncu Arda Kural'ın başrolde olduğu yapımın kadrosunda Altan Erkekli, Güven Hokna ve Tarık Pabuççuoğlu gibi deneyimli isimler bulunuyor.

Yapımcılığını Kusursuz Dünya Film'in üstlendiği Yıldızlara Bak, TME Films dağıtımıyla yakın bir tarihte gösterime girecek.

Yıldızlara Bak (2022) Poster

Yıldızlara Bak (2022) Konusu:

Doğum esnasında eşini kaybeden Selim, bu acı kaybın sorumluluğunu yüklediği bebeğini terk eder ve onunla yıllarca görüşmez. Tek başına yıllarca karısının yasını tutan Selim, dokuzuncu ölüm yıldönümünü kızının dokuzuncu doğum gününde anarken, kızıyla geçireceği çok vakti kalmamıştır.


Vizyon Tarihi: Belirsiz

Yönetmen - Senaryo: Doruk Tüzel / Görüntü Yönetmeni: / Müzik: Garo Mafyan / Dağıtımcı: TME Films / Yapım: Kusursuz Dünya Film / Türkiye / 2022 / Süre: ? dakika / Dram, Romantik /

Oyuncu Kadrosu:
Arda Kural (Selim)
Altan Erkekli (Kadri)
Güven Hokna
Öykü Gemici
Gizem Denizci
Nilay Yeral
Tarık Pabuççuoğlu

Güncelleme:

26.10.2022 Filmin 28 Ekim 2022 olan vizyon tarihi ertelendi.

4 yorum:

  1. Küçük kız çok tatlı. :) Arda Kural'ı filmlerde görmek güzel, kadın oyuncuyu çıkaramadım, pek uyumlu olmamışlar sanki. :)

    YanıtlaSil
  2. Arda Kural'ın adını görünce istemsizce mutlu oldum :) Gişede başarılar, kadrosu süpermiş.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön