29 Ocak 2022 Cumartesi

Arekalar (2022)

Doruk Tüzel'in yönetmenliğini üstlendiği Arekalar (2022) filmi Gizem, Gerilim, Korku türlerinde. 4 Şubat 2022 günü gösterime girmesi beklenen yapımın başrollerini Mert Engin, Hülya Yüksel, Reza Molazadeh ve Ayşe Hasbin Ortaç paylaşıyor. Film, boyutlar arasında gizemli bir yolculuk vaat ediyor.

Arekalar (2022) Poster

Fragmandaki bilgilere göre; "Zamanında buralarda Arekalar diye bir kavim yaşarmış. İnsan ya da cin olmayan, insanlara görünmeyen ama insanlara benzeyen Arekalar farklı bir boyutta bulunurmuş. Kuran yedi farklı boyuttan bahsediyor. Mesela cinlerle aynı boyutta yaşıyoruz..." Filmin hikâyesi bu anlatılanlar etrafında, bir grup gencin araştırma için gittikleri yerde yaşananları anlatıyor.

Kusursuz Dünya Film'in yapımcısı olduğu Arekalar filminin yönetmeni olan Doruk Tüzel'in vizyon tarihi henüz belli olmayan yine Korku türünde Sekar isminde bir filmi daha bulunuyor.

Vizyon Tarihi: 4 Şubat 2022

Yönetmen: Doruk Tüzel / Senaryo: / Görüntü Yönetmeni: / Dağıtımcı: TME Films / Yapım: Kusursuz Dünya Film / Türkiye / 2022 / Süre: 1 saat 28 dakika / Korku

Oyuncu Kadrosu:

Mert Engin, Hülya Yüksel, Reza Molazadeh, Ayşe Hasbin Ortaç, Hasan Çitil, Sahra Erbaykent, Mariam Shakyan, Tarık Yıldırım, İbrahim Karahan, Selçuk Çıkrık, Ali Asker Aktaş, Merve Karaca, Zehra Karaca, Tahsin Gül ve Adnan Karabacak

10 yorum:

  1. Filmin ismini görünce areka çiçeği geldi gözümün önüne.. :) ama bambaşka bir şeymiş.. ilginç aslında.. bakarım ben buna.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Areka çiçeğini merak edip baktım. Kendisini tanıyorum ama ismini bilmiyormuşum. Unutmam sanırım. Güzel bir çiçek. Üstelik bizim boyutta yaşıyor :)

      Sil
  2. kesinlikle izleyeceğim bu filmi, konusu güzel ve sanırım biraz dinsel olarak da bilgilendirici bir yapım olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, filmin konusunu fragmandaki bilgilere dayanarak oluşturdum. Sinopsisi yoktu. Umarım film hoşunuza gider.
      Çok teşekkürler :)

      Sil
  3. Yorumunuza bakınca izlemek lazım o zaman,arekaları ilk defa duydum..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karşımıza bilmediğimiz bir kelime çıkınca araştırma isteği çıkıyor ortaya. Arekaları netten aramaya çalıştım ama konuyla ilgili bir bilgi bulamadım açıkçası. Film tamamen kurgusal olabilir.
      Vaatle ilgili yorum yapımcıya ait. Filmin konusuyla ilgili tek açıklamada o zaten. Sanırım merak duygusunu beslemek için konu bilgisi paylaşılmıyor...
      Çok teşekkür ediyorum. ;)

      Sil
  4. ooo yine cinler :) biz bezelyeye araka diyoruz :)

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar farklı ve dikkat çekici izlemek lazım.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön