1 Mayıs 2022 Pazar

The Bağcılar (2022)

Osman Silahyürekli'nin yönettiği, senaryosunu Bayram Arslan'ın kaleme aldığı Aksiyon türündeki The Bağcılar (2022), 6 Mayıs 2022 günü vizyona giriyor. Başrollerini Bayram Arslan, Su Polen ve Murat Çetin'in paylaştığı The Bağcılar filminde Erkan Can, Ertan Sabah ve Selim Erdoğan'ın da rolleri bulunuyor. Silahların konuştuğu yerli aksiyon filminde, yaşadıkları semtte uyuşturucu satanlara karşı savaş açan ve kendilerini zorlu bir mücadelenin içinde bulan bir grup arkadaşın hikâyesi anlatılıyor.

Filme adını veren Bağcılar ilçesi İstanbul'un Avrupa yakasında bulunuyor. Bağcılar, komşu olduğu Esenyurt ilçesiyle birlikte İstanbul'un en kalabalık ilçeleri arasında ilk üçte yer alıyor.

The Bağcılar (2022) Poster

Vizyon Tarihi: 6 Mayıs 2022

Yönetmen: Osman Silahyürekli / Senaryo: Bayram Arslan Bağcılar Çocuğu / Görüntü Yönetmeni: Soner Buvan / Müzik: Ömer Samet Kılıç / Dağıtımcı: Derin Film / Yapım: Yakamoz Prodüksiyon, Key Yapım, GMT Medya / Türkiye / 2022 / Süre: 1 saat 30 dakika / Aksiyon / 18+

Oyuncu Kadrosu:

Bayram Arslan, Su Polen, Murat Çetin, Ümit Akdemir, Ferdi Demir, Yakup Deniz, Dilara Kalaycı, Mehmet Kılıçoğlu, Burhan Arslan, Serhat Özgül ve Erkan Can, Ertan Sabah, Selim Erdoğan

6 yorum:

  1. anneeee :) mafya korkarım :)

    YanıtlaSil
  2. Hello, thank you very much for your visit my friend. :)

    YanıtlaSil
  3. izlenir gibi duruyor. su polen ne hoş isim yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de filmin ismine vuruldum. Harika bir isim bulmuşlar. Filmin açıklamasına yazmadım ama bir yorum okumuştum Bağcılar semtiyle ilgili, haberciler olay takibi için sık sık ziyaret edermiş ilçeyi. Bu bağlamda da merak ettim filmi. :)

      Sil
  4. İlginç göründü gözüme, bir gece saat onikide Bağcılara'a gitmemiz gerekmişti. Ürkütmedi değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uyuşturucu kullanımı birçok ilçede yaygın. Mesela ben bizim ilçeyi temiz bilirdim ta ki komşunun genç oğlu aşırı dozdan ölene kadar... Bağcılar'ın da diğer ilçelerden çok bir farkı yok aslında. Suç her yerde... Gece olunca da insan ayrı bir korkar!
      Çok teşekkürler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön