1 Mayıs 2022 Pazar

Erzurumlu Mümessil (2022)

ERZURUMLU MÜMESSİL

Yerli Komedi filmi Erzurumlu Mümessil (2022), bir ilaç firmasında mümessil eğitimi alan Burak'ın meslek eğitimi ve çalışma pratiğine geçtiğinde yaşadığı zorlukları eğlenceli bir anlatımla perdeye taşıyor. Ortak senaryo yazarı olan Burak Bozdağ aynı zamanda filmin başrolünde oynuyor. Erzurumlu Mümessil filminin yapımcılığını Halil Karapınar ve Haluk Bozdağ üstleniyor. Yönetmen koltuğunda ise Servet Aksoy oturuyor. Filmin kadrosunda ayrıca tiyatro ve sinema dünyasından Ayhan Taş, Metin Yıldız, Ferdi Kurtuldu ve Selahattin Taşdöğen gibi tanınmış isimler bulunuyor. Film, 6 Mayıs 2022 günü CJ ENM dağıtımıyla sinemalara gelecek.

Erzurumlu Mümessil (2022) Poster

Erzurumlu Mümessil (2022) Konusu:

Bir ilaç firmasında mümessil olarak işe başlayan Burak, işinde kalıcı olabilmek tüm dikkatini ve gücünü kullanarak mücadele etmektedir. Bu süreçte hayatı ona zindan eden bölge müdürü Enver ve hastane güvenliği Tevfik ona her türlü zorluğu çıkarırlar. Burak iyi niyeti ve saflığı yüzünden her türlü belayı mıknatıs gibi üzerine çekmekte başarılıdır. Bunlar yetmezmiş gibi kendisine körkütük âşık olan, onu takıntı haline getiren Nazike'de bir türlü yakasından düşmez.

Vizyon Tarihi: 6 Mayıs 2022

Yönetmen: Servet Aksoy / Senaryo: Burak Bozdağ, Çağatay Dörtyıldız / Görüntü Yönetmeni: Cem Zülbahar / Müzik: Irsel Çivit / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: Boz Yapım / Türkiye / 2022 / Süre: 2 saat 1 dakika / Komedi / 13+

Oyuncu Kadrosu:
Burak Bozdağ
Dila Danışman
Burcu Binici
Ayhan Taş
Metin Yıldız
Hacı Ali Konuk
Ferdi Kurtuldu
Orçun Kaptan
Fatih Doğan
Selahattin Taşdöğen

3 yorum:

  1. korku ve komedi furyası :) bu komediler de genelde iyi filmler olmuyolar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar deep, sinemanın bir sanat yönü var bir de ticari yönü var... Filmin gişesi bol olsun diyelim :)

      Sil
  2. Burak Bozdağ'ı youtubeda bir kaç kez seyretmiştim cin çıkarma hikayesi müthiş :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön