12 Ekim 2022 Çarşamba

Sevmedim Deme (2022)

Burak Kuka'nın yönettiği NetD ve Mahzen Media'nın ortak yapımcısı oldukları Sevmedim Deme (2022) zorlu bir hayattan gelen ve müziğe duydukları tutku ortak olan şarkıcı Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut'un hikâyesini perdeye getiriyor. Dram, Biyografi türlerindeki yerli filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Ceyda Ateş, Şebnem Sönmez, Nebil Sayın, Rıza Akın gibi isimler rol alıyor. Omuz Omuza ismiyle gösterilmesi planlanan adı sonradan Sevmedim Deme olarak değişen filmde ikilinin söylediği şarkılara yer veriliyor. Sevmedim Deme, 14 Ekim 2022 Cuma günü CJ ENM dağıtımıyla vizyona giriyor.

Sevmedim Deme (2022) Poster

Yönetmen Burak Kuka'nın, Masal Şatosu: Sihirli Davet (2019), Masal Şatosu: Gizemli Misafir (2022), Can Tertip (2015) filmlerinde imzası bulunuyor.

Sevmedim Deme (2022) Konusu:

Bu hikâye bir kader ortaklığı hikâyesidir. Birbirini tanımayan ama aynı amaç uğruna ter döken, çalışan, kendine inanmaktan bir an bile vazgeçmeyen, müziğin birleştirici gücüyle birbirini bulan iki cesur yüreğin hikâyesidir... Vazgeçmemenin, kendine inanmanın, mücadele etmenin ve çok çalışmanın insanı nerelere taşıyacağının anlatıldığı film, yürek burkan, göz yaşartan hikâyesinin yanı sıra umut da aşılayacak.


Vizyon Tarihi: 14 Ekim 2022

Yönetmen: Burak Kuka / Senaryo: Eylül İdiman / Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz / Müzik: Abdurrahman Şimşek / Dağıtımcı: CJ ENM / Yapım: NETD, DMC, Mahzen Media / Türkiye / 2022 / Süre: 130 dakika / Dram, Biyografi

Oyuncu Kadrosu:
Kurtuluş Kuş, Burak Bulut, Ceyda Ateş, Şebnem Sönmez, Nebil Sayın, Rıza Akın, Yalçın Hafızoğlu, Aytaç Uşun, Berrin Keklikler, Tolga Aykut, Eliz Baltacı

13 yorum:

  1. İkiliyi sevenler için güzel bir film olacaktır ama benim pek ilgimi çekmedi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkilinin bir iki şarkısını dinledim. Hayran kitlesini sinemalara çekebilecekler mi merak konusu, gişe rakamlarını takip edeceğim sanırım :) Çok teşekkürler :)

      Sil
  2. Erkek oyuncuları çıkaramadım ben. Yeni müziklerle de aram yok. Pek ilgimi çekmedi fragman. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günümüzde başarı basamakları nasıl çıkılıyor, nelerle mücadele etmek gerekiyor? Sorularının cevabı filmde var sanki. İkiliyi filmi yazarken fark ettim. Parçaları tarz olarak bana da uymadı. Ama hayranları film için sinemaya gider sanırım.
      Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Eskiden Unkapanı plakçılar çarşısı vardı. Sesine güvenen kaset yapmak için oraya giderdi. Günümüzde bu işler nasıl yapılıyor, nasıl ünlü olunuyor izleyip göreceğiz. :)

      Sil
  4. Kişileri tanımadığım için bana da çok ilgi çekici gelmedi, hayranlarının beğenisini kazanır umarım :)

    YanıtlaSil
  5. Bu ikiliden güzel film çıkar başarılar.

    YanıtlaSil
  6. FİLMİ NEREDEN İZLEYEBİLİRİM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dailymotion video platformundan izleyebilirsiniz. TMS production hesabından yayınlanmış.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön