12 Ekim 2022 Çarşamba

Etkileyici (2022)

Deinfluencer

Jamie Bailey'in yönettiği Korku türündeki Etkileyici / Deinfluencer, kaçırılan amigo bir kızın başından geçenleri anlatıyor. Amigo Kelly, hayatta kalmak için sosyal medyada meydan okumalı ve çokça beğeni toplamalıdır... Kanada yapımı olan filmde amigo kız Kelly'i Marie Luciani-Grimaldi canlandırıyor. Etkileyici (2022) 14 Ekim 2022 günü Özen Film dağıtımıyla sinemalara gelecek.

Jamie Bailey, ikinci uzun metrajlısı olan Deinfluencer filminden önce Dram türündeki This Was America (2020) filminin yönetmenliğini yapmıştı.

Etkileyici (2022) Poster

Etkileyici - Deinfluencer (2022) Konusu:

Hem sosyal medya fenomeni hem okulun gözdesi olan amigo kız Kelly korkunç bir kâbusa uyanır; okul dönüşü maskeli bir adam tarafından kaçırılmıştır. Hayatta kalmak için sosyal medyada “meydan okumak” ve kendisinden istenilen kadar “beğeni” almak zorundadır. Üstelik zamana karşı yarışmakta ve her geçen saniye Kelly’nin aleyhine işlemektedir. Kelly sadece kendi hayatı için değil, rehine tutulan diğer genç kızların hayatları için de savaşmak zorunda kalır ve işler daha da karmaşık hale gelir. Ancak, maskeli adamın Kelly için farklı planları vardır.

Vizyon Tarihi: 14 Ekim 2022

Diğer Adı: Deinfluencer / Yönetmen - Görüntü Yönetmeni: Jamie Bailey / Senaryo: - / Müzik: Darren Morze / İthalat-Dağıtım: Özen Film / Kanada / 2022 / Süre: 91 dakika / Korku / tt15790974 /

Oyuncu Kadrosu:
Marie Luciani-Grimaldi (Kelly)
Simon Phillips (Charles)
Caylin Turner (Sabrina)
Anne-Carolyne Binette (Jill)

4 yorum:

  1. bulursam hemen izleyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sosyal medyanın akla gelmeyen tehlikelerinden birini işlemişler. Ünlü ve güzel olmak başa belaymış yani. :) Yönetmeni tanımıyorum, filmlerini mutlu sonla mı bitiriyor, yoksa devam filmlerine kapı mı bırakıyor bilmiyorum. Umarım memnun kalırsın :)

      Sil
  2. Konu ilginç gibi ama sonu nereye varıyor acaba?

    YanıtlaSil
  3. Konuyu süper seçmişler, hoşuma gitti. İnternetten bakarım ileride :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön